Intersport Lahti – Sprintti-iltarastit Saksalassa tiistaina 26.4.

Taas mennään sprintaten!

Seuraavat Intersport Lahti – Sprintti-iltarastit kurvaillaan Saksalan alueella tiistaina 26.4.2022.

Saksalan alue ja olosuhteet sprinttaamiseen ovat suorastaan loistavat! Nyt kaikki rohkeasti tutustumaan sprinttisuunnistukseen!

Ratamestarina sprinttisuunnistuksen ratamestariguru Stefano Raus.

Opastus on Vanhanradankadulta Hakakadun ja Poppelikadun risteyksestä. Parkit Vanhanradankadun pohjoispuolella Hakakatu 1, 2 ja 4 kiinteistöjen piha-alueilla. Iltarastivaunu Vanhanradankadun vastakkaisella puolella Poppelikadun varressa. Käytäthän suojatietä aina kun ylität Vanhanradankadun (kts. opastekuva).

Opastekuva

Lähdöt tapahtuvat klo 17.00 – 18.30 välisenä aikana. Radoilta täytyy olla pois viimeistään klo 19.30 mennessä. Muista ilmoittautua myös suunnistuksen jälkeen, jotta sinua ei aleta turhaan etsimään!

Kartan saa lähtöpaikalla (kilpailunomaisuutta hakevat). Karttoja toki myös saatavilla ilmoittautumisen yhteydessä iltarastikärryn läheisyydestä.

Lähtöön on matkaa noin 300 m (viitoitus), maali sijaitsee Poppelikadun varressa iltarastikärryn läheisyydessä. (kts. opastekuva)

Rastimääritteet on painettu karttoihin, lisäksi lähtöpaikalla saatavissa myös irralliset rastimääritteet. Lähdöstä on viitoitus K-pisteelle.

Muista noudattaa karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita ja kohteita (violetti vinoruudutus, oliivin vihreät alueet, tumman vihreät pensasaidat ja pensaikot). Kartalla olevia kiellettyjä alueita ei ole merkitty maastoon. Ja vaikka karttaan merkityn pensasaidan läpi pääsisikin, siitä ei silti saa kulkea.

Alla vielä ratakohtaiset matkat (mitattu lyhintä sallittua reittiä pitkin.

A -rata: n. 3,5 km
B -rata: n. 2,6 km
C-rata: n. 1,9 km
D-rata: n. 1,1 km

Lapset ja perheet kiertävät D-radan tuttuun tyyliin ilmaiseksi.

Tapahtuma löytyy myös Rastilipusta.

Tutustuthan vielä Intersport Lahti – Sprintti-iltarastien yleisiin ohjeistuksiin osoitteesta https://www.ls37.fi/iltarastit/iltarastit-sprintti/ 

Sieltä löydät myös sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet.

Muistathan, että kyseessä on iltarastit, joten valvontaa tien ylityksissä ym. ei ole, joten varovaisuutta liikenteessä ja kunnioitetaan muita kanssaliikkujia.

 

Koronatartunnoilta suojautumiseksi ja välttämiseksi ota nämä seikat huomioon:

-Sairaana tai yhtään huonovointisena ei saa lähteä mukaan iltarasteille

-Käsidesiä tulee käyttää ennen ilmoittautumista iltarastikärryn luukulle sekä metsästä paluun jälkeen ennen metsästä paluun todentamista ja tulosten lukua iltarastivaunussa

-Pidä riittävä etäisyys (2 m) muihin niin lähtö- ja maalijonoissa kuin rasteilla leimatessakin – anna rastilla olijalle leimausrauha ja pyri leimattaessa välttämään koskemista rastileimasimeen

-Maksa mielellään Rastilippu-sovelluksessa etukäteen tapahtumasi.

 

Tervetuloa tutustumaan sprinttisuunnistukseen koko perheen voimin!

Yhteistyössä: Intersport Lahti