Granlund – Perheseikkailu Kariston koululla 22.04.2022

Lahden Suunnistajat -37 järjestää n. 4-8-vuotiaille huoltajineen avoimen ja maksuttoman Granlund – Perheseikkailun.

Missä? Milloin?
Kariston koululla
Perjantaina 22.4.2022 klo 18.00 – 19.30

Miten toimitaan?
Perheseikkailussa on tarjolla erilaisia ja hauskoja suunnistusaiheisia tehtäväpisteitä ja lyhyt viuhkasuunnistusrata koulun pihassa. Tehtäväpisteitä voi kiertää omaan tahtiin vapaavalintaisessa järjestyksessä. Jokaisella pisteellä on seuran ohjaaja opastamassa. Ennakkoilmoittautumista ei vaadita vaan tutustumaan voi tulla klo 18 – 19.30 välillä.

Millaista suunnistustaitoa vaaditaan?
Tehtäväpisteet eivät vaadi varsinaista suunnistustaitoa. Lyhyt viuhkasuunnistusrata on helppo ja pyritty suunnittelemaan juuri n. 4-8-vuotiaille.
Huoltaja on kuitenkin oltava mukana koko ajan, jokaisella pisteellä.

Tervetuloa tutustumaan suunnistukseen turvallisesti ja hauskasti koko perheen voimin!

Kumppanina Perheseikkailussa toimii Granlund Lahti Oy, jonka kanssa yhteinen matkamme jatkuu vahvasti eteenpäin tulevinakin vuosina.

– Mahtavaa jatkaa yhteistä matkaamme ja kehittää suunnistusta monella tasolla. Granlundin panos juuri koronavirusepidemian aikana on ollut valtava. Olemme vuosittain järjestään kaikille avoimia ja laadukkaita omatoimisesti kierrettäviä Koululaisrasteja, yhteistyössä juurikin Granlundin kanssa. Tätä toimivaa perinnettä toteutamme myös tänä keväänä, kommentoi LS-37:n toiminnanjohtaja Petteri Huikko

Granlund Lahti Oy on mukana toiminnassamme erityisesti juuri lasten, nuorten ja perheiden maksuttomissa tapahtumissa, mutta toki myös huippujemme matkassa kohti terävintä huippua!

– On helppoa olla tukemassa paikallista, suurella ikäskaalalla ihmisiä liikuttavaa ja eri tasoisia kohderyhmiä palvelevaa huippuseuraa! LS-37 on huippusuunnistusseura, jonka toiminta on valtakunnallisesti näkyvää ja vastuullista. Granlundin ja LS-37:n arvot kohtaavat mielestäni mm. ympäristöstä huolehtimisen, hyvinvoinnin edistämisen, vastuullisuuden ja yhteisöllisyyden osalta, toteaa Granlund Lahti Oy:n toimitusjohtaja Pertti Ihalainen.

Granlund – Perheseikkailu on myös osa Suomen Suunnistusliiton Koulu kartalla -teemaviikkoja.

Lisätietoja Granlund Lahti Oy:n kanssa yhteistyössä toteutettavista tapahtumista ja Koulu kartalla – teemaviikoista löydät täältä: https://www.ls37.fi/suunnistustapahtumat/koulu-kartalle-teemaviikot-2022/ (tulossa mm. suositut Granlund koululaisrastit viikoille 18-22).

Yhteyshenkilö: Petteri Huikko (petteri.huikko@ls37.fi, 0504956661)