Miesten joukkue vahvistuu jälleen – Topi Anjala LS:n riveihin

Jo useamman vuoden Lahdessa asunut Topi Anjala vaihtaa sinipunavalko-nuttuihin kaudelle 2022. Reilu kymmenen vuotta sitten Suomeakin kolmissa MM-kisoissa edustanut Topi tulee omien sanojensa mukaan kamppailemaan Jukola-ykkösjoukkueen paikasta ja myös halu juosta Viestiliigaa on kova. Kunto määräytyy kuulemma pitkälti lumi- ja latutilanteen mukaan, joten näillä näkymin voidaan odottaa kovakuntoista kaveria kevääksi.

Miesten joukkue saa samalla roppakaupalla suurviestien menestymiskokemusta. Edellistä miesten edustusryhmän parasta Jukola-sijoitusta piti hallussaan Juha (2010, 3. sija)  ja nyt Topilla on laittaa pöytään kaksi Jukolan voittoa (2016 ja 2018).

Seura on tullut varmasti tutuksi Topille vuosien varrella sillä isä Ari vaihtoi LS:ään viime vuosikymmenen puolessa välissä ja puoliso Ansku pariskunnan muuttaessa Lahteen 2018.

Tervetuloa seuraan Topi!