Virpille pronssia hiihtosuunnistuksen SM-sprintistä

Hiihtosuunnistuksen SM-sprintti ja parisprintti kilpailtiin Valkeakoskella Korkeakankaan maastossa viikonloppuna. Kokenut Hakan kisaorganisaatio oli loihtinut jälleen vaativat radat monelle hiihtosuunnistajalle tuttuun kilpailukeskukseen. Sprintin osalta tälle vuodelle uudistuksena veteraanisarjojen (R2) osalta oli, että mestaruudet ratkottiin kahden kilpailun yhteistuloksen perusteella. Yleisessä ja nuorissa (R1) käytiin edelleen aamupäivällä karsintakilpailu ja iltapäivällä finaali. Sini-puna-valkoisia värejä oli edustettuna muutamassa sarjassa. Parhaasta sijoituksesta vastasi Virpi Remahl (D55) pronssillaan. Helmiina Nurmela (D15) jäi niukasti kuuden sekunnin päähän plaketista ollen 7. Sunnuntaina parisprinttiviestissä LS:llä oli joukkueet D100- ja H100-sarjoissa. Tällä kertaa vauhti ei riittänyt palkintopallille asti.