Fin5 suunnistusviikko heinäkuussa ja talkoolaisten etsintä

Moni varmasti tietää Lahden Suunnistajien, Rastivarsojen ja Hollolan Urheilijoiden järjestävän yhteistyönä Fin5 suunnistusviikon 12.-17.7.2022. Nyt on tullut aika etsiä talkoolaisia yhteiseen projektiin. Ohessa on linkki talkoolaisrekisteriin, johon toivotaan ilmoittautumisia, jotta osataan varautua talkoolaisten määrään, puutteeseen ja esimerkiksi talkoopaitojen tilaamiseen. Täyttämällä kaavakkeen viimeistään 31.3 varmistat itsellesi talkoovaatteet. Ymmärrämme tietenkin ajankohdan tuomat haasteet ja mahdolliset peruutukset. Muutoksien sattuessa olethan yhteydessä pääsihteeriin, jotta osataan varautua tilanteeseen.

Talkoolaisten ilmoittautumislomake

Seurat ovat myös tehneet yhteisen päätöksen, että seurojen alle 16-vuotiaat saavat osallistua suunnistusviikolle. Sitä vanhempien toivotaan osallistuvan talkoisiin ja jos kaikki talkootehtävät ovat täytetty, niin silloin saa käydä myös kuntosuunnistamassa.

Kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin vastaan mielelläni ja iloista kesän odotusta kaikille,

 

Terveisin,

Tuomo Niskanen
Fin5 2022 pääsihteeri
045 2618353

tuomo.niskanen@ls37.fi