LS-Korttelirallit 2022

Lahden Suunnistajat -37 järjestävät kaikille avoimia LS-Kortteliralleja. LS-Korttelirallit ovat kortteli-/sprinttisuunnistusharjoituksia, jotka sopivat talvisesta suunnistuksesta ja taitoharjoituksista haikaileville. Kuten nimikin kertoo niin LS-Korttelirasteilla suunnistetaan pääasiassa kortteleissa. Radoilla tarjoillaan mm. puistoalueita, asutus- ja koulualueiden sokkeloita sekä tietysti aina niin ihanaisia sekä kiharaisia ulkoilupolkuja. Tämä tarkoittaa siis sitä, että muutakin liikennettä sattuu matkan varrelle, joten osallistujilta toivotaan varovaisuutta. Korttelirallit ovat oiva tapa lähteä rallattelemaan kartan kanssa, vaikkapa kaverin kanssa ilman sen suurempaa kiirettä.

Alustava aikataulu (tarkat päivämäärät ja tiedot LS-37 tapahtumakalenterista): 

Sunnuntai 6.2.2022, Tapanila – Jalkaranta

Lauantai 19.2.2022, Mukkulan koulu 

Sunnuntai 13.3.2022, Saksala

Lauantai 19.3.2022, Tiilikankaan koulu

 

Karttamaksu: 10 €. 

Rasteilla rastiliput. EI ajanottoa/ Emit-leimausta. Omat karttamuovit (A4 tai A3). Katso tarkemmat lisätiedot LS-37 tapahtumakalenterista. 

Suosittelemme Rastilippu-palvelun käyttämistä ilmoittautumisessa  ja karttamaksun maksamisessa. 

Ongelmatilanteissa ja vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua suoraan Allulle (aleksi.anttolainen@live.fi, +35844505023) sekä  maksaa karttamaksun suoraan LS-37 tilille FI38 5612 1120 3225 62. Viestikenttään viitteeksi oma nimi ja LS-Korttelirallit 2022.  

LS-37 jäsenet suunnistavat ilmaiseksi ja ilmoittautuminen tapahtuu suoraan Suomisportissa! 

 

LS-Korttelirallit ovat osa alueellista Suunta Huipulle yhteistyötä. Yhteistyöseuroilla toimintaohjeet (ilmoittautuminen ja maksut) kuten muissakin LS-37 SuHu harjoituksissa. https://www.ls37.fi/valmennus/suunta-huipulle-yhteistyo/

 

Radalle pääsee klo 10.00 – 10.30 välisenä aikana. Ei ilmoittautumista maalissa! Kyseessä on harjoitus. Jokainen suunnistaa omalla vastuullaan.  Muistetaan toimia koronaturvallisesti (riittävät etäisyydet, kasvomaski ja käsihygienia)!

 

LS-37 valmennusryhmäläisillä lähtökohtaisesti yhteislähtö noin klo 10.45 

Muillakin on toki mahdollisuus lähteä yhteislähdössä. Ilmoita Allulle mikäli olet halukas yhteislähtöharjoitukseen. 

Ratavaihtoehdot vaihtelevat jokaisella kerralla riippuen siitä mitä ratamestarit ovat kartoille loihtineetkaan. Perusperiaatteena on yksi pitkähkö rata (4 km-10 km), jossa oikomahdollisuuksia eli mahdollista lyhentää oman mielen mukaan. Yhteislähdössä starttaaville tarjolla perhoslenkkejä ja muita hajontamenetelmiä viestisuunnistushengessä.

Ennen suunnistamaan lähtöä kannattaa tutustua Suunnistusliiton sääntöjen mukaisiin Sprinttisuunnistuksen kiellettyihin kohteisiin, joita jokaisen osallistujan tulee noudattaa. Radat saattavat sisältää karttaan merkittyjä ylimääräisiä kiellettyjä kohteita ja alueita, joita ei ole merkitty maastoon, vaan osallistujien tulee huomioida ne karttaan merkityn mukaisesti. 

Tsekkaa aina tapahtuman ohjeistukset ja lisätiedot  seuran tapahtumakalenterista. 

Tervetuloa rallattelemaan kartta kädessä LS-Kortteliralleihin!