Hiihtosuunnistuksen AM-kisoista menestystä

Viikonloppuna kilpailtiin Hauskin hisu hiihtosuunnistuskilpailut Tuuloksessa. Samalla kilpailtiin myös Päijät-Hämeen aluemestaruuksista sekä lauantain keskimatkalla että sunnuntain pitkällä matkalla. Hauholaiset olivat saaneet maastoon tiheän hyväkuntoisen uraston edellisten viikkojen vaihtelevista keleistä huolimatta. Lauantaina alkanut Valtteri-myrsky toi runsaan lumisateen myötä sunnuntaille haastetta järjestäjien lisäksi myös suunnistajille tehden kilpailun olosuhteista  raskaammat.

AM-kilpailuista seuran urheilijoille tuli menestystä nuorimmista sarjoista vanhimpiin. Viikonlopun tuplamestareiksi hiihtosuunnistivat Elmo (H11), Saara (D13), Eevert (H13), Helmiina (D15), Ilari (H20) ja Paavo (H75). Eerikki (H11) ja Tomi (H21) ottivat tuplahopeaa. Lisäksi keskimatkalla Pia (D55) otti mestaruuden. Eevert, Helmiina, Saara ja Eerikki olivat kaikki ensimmäisissä hiihtosuunnistuskilpailuissaan.

Hauskin hisussa Elmo voitti molemmat kilpailut ja myös yhteistuloksissa tuli voitto. Eevert voitti lauantaina ja nappasi yhteistulosten toisen sijan. Helmiina suunnisti sijoille 2 sekä 1 ja yhteistuloksissa oli myös sijalla 1.

Kuvassa Helmiina leimaa sunnuntain kisassa viimeisellä rastilla.