SEURA-ASUJEN TILAUS KAUDELLE 2022 (tilaukset viimeistään 10.2)

Nyt olisi taas se aika vuodesta, jolloin seura-asut sovitellaan ja tilaukset tehdään.

Mallistossa on tänäkin vuonna yhteistyökumppanimme Nonamen  tuotteet. Löytyy vanhat tutut seuraväreissä olevat yläosat (takit, liivit, suunnistuspaidat, t-paidat, irtohihat/kädenlämmittimet, pipot, pannat ja hikinauhat) ja mustat alaosat (housut, suunnistushousut ja-trikoot). Mallit ja koot näiden tuttujen tuotteiden osalta ovat pysyneet samoina. Ainoastaan hihaton suunnistuspaita on vaihdettu uudempaan malliin ja samalla saatiin myös naisten malli tästä paidasta unisex-mallin lisäksi. Eli jos siis halajat uutta hihatonta suunnistuspaitaa niin tule sovittamaan, koska uuden mallin koot ei menekkään enää yksiin vanhan mallin kanssa.

Myös uusia tuotteita on tulossa seuran väreissä. Sovituksessa on uutuutena RETRO-huppari (täyspitkä vetoketju edessä) ja pitkähihainen LÄMMITTELYPAITA (Thermic Shirt, korkea kaulus lyhyellä vetoketjulla, ohutta fleeceä). Nämä on ehdottomasti myös tultava hypistelemään ja sovittelemaan.

 

Sovituspäivät Tapanilan majalla ovat:

KE 2.2 klo 18-20

PE 4.2 klo 18-20

SU 6.2 klo 12-14

Sovituksissa vältetään sisätiloissa ruuhkaa ja muistetaan turvavälit sekä maskit!

 

Tilaukset oltava viimeistään to 10.2 minulla. Valmiit tuotteet saapuvat huhtikuun puolessavälissä Lahteen.

Tilaa nyt , sillä varastoon ei vaatteita juurikaan tilailla ja myöhemmin tehtävät yksittäiset tilaukset eivät onnistu!

Jos kysyttävää niin laita s-postia (sarkka@phnet.fi) ja viestiä (p.0400-637778). Viesteihin ja puheluihin pystyn vastailemaan työpäivän jälkeen.