Elisa Mattila nuorten maajoukkueeseen

Eilen Suunnistusliitto julkaisi nuorten maajoukkueen kaudelle 2022 ja totutusti Elisan nimi löytyy listalta. Tämä oli nyt viides perättäinen kerta kun nimi sieltä löytyi.

Ja tällä kertaa valinta ei voinut olla kovin vaikea. Elisa keräsi syksyn tähänastisista SM-kisoista kaiken mitä kerättävissä oli. Henk.koht. puolelta tuli SM-pitkän, -sprintin ja -yön kulta ja SM-viestistä myös kultaa Anniinan ja Eerikan kanssa. Kauden päätti vielä viestiliigan viimeisen osakilpailun ja täten kokonaiskisan voitto. Ja juuri viestiliigan voiton Elisa nostaakin syksyn “huikeaksi jutuksi”.

Vaikka maajoukkuevalinta olikin siis jo viides laatuaan, osaa Elisa arvostaa sitä korkealle: “Valinta oli hyvä juttu erityisesti siksi, että nuorten maajoukkueen mukana saa usein kokemusta myös ulkomaalaisista maastoista ja leireillä on paljon kovia suunnistajia, jotka kirittävät aina treeneissä.” Tavoitteita ei vielä ole tarkasti asetettu, mutta ainakin nuorten MM-kisoihin on tarkoitus päästä.