Seuranmestaruuskisat tasoituksin lauantaina 16.10.2021 Kukkilassa.

Seuranmestaruuskisat tasoituksin järjestetään lauantaina 16.10. Kukkilassa iltarastien yhteydessä. Lähdöt minuutin välein iltarastiaikataulun mukaisesti klo 11-13

Ilmoittautuminen paikan päällä iltarastikärryllä (rata: sm-tasoitus). HUOM! Järjestelytoimikunta arvostaa jos ilmoittaudut valmiiksi Suomisportissa – kiitos!

GPS-seuranta (GPS-mokkulat valmiiksi ilmoittautuneilla valmennusryhmäläisillä). Jos haluat itsesi mukaan GPS-seurantaan lähetä GPX tiedosto jälkikäteen Allulle.

Rata 2,3km/8rastia. Kartta 1:7500/5m

Ratamestari: Aleksi Anttolainen

Ratamestarin lausunto: “Arvokilpailun luonteeseen kuuluen nyt ei päästetä ketään helpolla. Rata on hyvin kansainvälinen kuin suoraan isoista kisoista. Lähtö kisakeskuksesta, alkuun tossun alla kovaa pohjaa. Maasto sisältää paljon polkuja mutta suurin osa niistä on varsin pieniä. Tämä yhdistettynä maaston peitteisyyteen tekee radasta vaativan ja ennakkospekulaatioissa suosii varmasti taitavia suunnistajia. Radan loppupuolella tarjotaan sveitsiläinen loppu ja tossun pitää liikkua rivakkaasti korttelissa. Tule ja haasta itsesi sekä seurakaverisi!”

Ikähyvitystaulukko ja muut tarkemat ohjeet löydät sm-tasoitus sivuilta: https://www.ls37.fi/suunnistustapahtumat/seuranmestaruuskilpailut/tasoituksin/

Tervetuloa kamppailemaan seuramestaruuksista Kukkilaan!