Upea neljäs sija Halikko-viestistä

Upea syksyinen suunnistusviikonloppu on taas takana ja saatiin upeita onnistumisia seuralle kokonaisuudessaan.

Koko seuran yhteen kokoava syksyinen Halikko-viesti toi upean neljännen sijan seuralle.

Joukkueen aloitusosuuden juoksi todella hyvin Karoliina Ukskoski. Uusien sääntömuutosten myötä aloitusosuudella sai juosta vanhempia ja nuorempia miehiäkin, joten osuudella nähtiin tiukkaa taistoa ja Karoliina tuli vaihtoon hyvissä asetelmissa kilpasarjassa sijalla 14. noin 5 minuuttia kärkeä perässä.

Seuraavilla ryhmäosuuksilla juoksi Vesa Forsblom, Anna-Kaisa Anjala ja Marko Väisänen. Vaihtosijoitus hienosti neljäs ja ero kärkeen 3 ja puoli minuuttia.

Kolmannella osuudella seuran värejä vei Timo Koivuniemi, Jenni Leppänen ja Virpi Remahl. Vaihdossa sija edelleen neljäs ja ero hieman yli 7 minuuttia.

Neljännelle osuudelle metsään päästettiin joukko kovia miehiä, järjestyksessä Valtteri Kinnunen, Tuomo Lahtinen ja Petteri Huikko. Tilanne viestissä tiivistyi ja ero kärkeen neljä ja puoli minuuttia ja sija vaihdossa viides.

Viidennelle eli kokoavalle osuudelle metsään lähtivät Eerika Riutto, Harri Koski ja Ari Anjala. Vaihdossa sija 5. ja ero johtavaan Tampereen Pyrintöön hieman vajaa viisi minuuttia.

Seuraavalle osuudelle intoa piukeana odotti Minna Kauppi. Minna pääsi matkaan vasta, kun kaikki juoksijat viidenneltä osuudelta olivat vaihdossa. Minna suunnisti jälleen loistavasti ja tuli vaihtoon kolmantena, eron ollessa viisi minuuttia kärkeen.

Tiukassa tilanteessa ankkuriosuudelle päästettiin matkaan Aleksi Anttolainen. Puolen minuutin sisään pääsivät myös MS Parman Akseli Ruohola ja Helsingin Suunnistajien Olli Ojanaho. Tiukka taistelu siis ankkuriosuudelle luvassa, vaikka johtava Tampereen Pyrintö oli karussa. Allu taistelu upeasti ja sai ensimmäiseen väliaikaan JRV:n Samuli Peltolan kiinni, mutta jahtaajat tulivat kovaa takaa. Maalissa Allu joutui taipumaan Ojanaholle ja Ruoholalle, mutta silti neljäs sija on upea lopputulos! Hieno palkinto koko seuralle upeasta työstä, mitä jaksetaan päivästä toiseen tehdä.

Muutkin joukkueet juoksivat upeasti ja kakkosjoukkue oli maalissa hienosti 25. Upea panos koko seuralta ja upea syksyinen viikonloppu takana. Ohessa linkki Halikko-viestin tulossivuille. http://www.angelniemenankkuri.com/halikkoviesti_2021/?page=tulokset&lang=fi

Perjantaina juostiin Haminassa KLL-mestaruuskilpailut ja siellä tuli nuorille upeita tuloksia. Palkinnoille pääsivät:

H11TR Hermanni Latonummi 5.
H10RR Elmo Kiiskinen 6.
H12 Eevert Nurmela 7.
D10RR Siiri Siikanen 11.
H11TR Aaro Yrjölä 11.

Ohessa linkki KLL tuloksiin: https://www.vehkalahdenveikot.fi/kll2021/lahtolistat-ja-tulokset/

Portugalissa kilpailtiin pyöräsuunnistuksen EM-kisoissa ja siellä Tomi Nykänen edusti seuran värejä. Perjantaina keskimatkan kisassa tulos oli hienosti 19. ja lauantaina pitkällä matkalla 26. Linkki tuloksiin: https://mtbo2021.fpo.pt/follow-the-race/