Valmennuksen terveiset 2021/10 – Lokakuun kuukausilakana, LS-juoksee ja Elisan terveiset ?❤️?

Kuvassa viestiliigan voittajia; Vipe,Lotta, Elisa, Anna, Ansaku, Karo, Minna

Kausi 2021 alkaa olemaan loppusuoralla, mutta vielä muutama upea kisa ja tapahtuma odottaa lähiviikkoina ?❤️?-värejä taistelemaan yhteisten tavoitteiden eteen. Analyysin aika kaudesta on tuonnenpana, mutta kehityskeskusteluita ja -ajatuksia valmennuksen kehittämisestä on käyty ilahduttavan paljon jo viime viikkojen aikana. Erityisesti Tsemppi -ryhmän toiminta sekä edustusryhmien huolto- ja valmennus on ottanut tämän kauden aikana isot askeleet eteenpäin. Kiitoksen tästä ansaitsevat erityisesti Tsemppien koutsit sekä naisten ja miesten joukkueenjohtajat sekä huoltajat. Jos sinulla on valmennukselle toiveita, terveisiä ja kehitysehdotuksia niin ole rohkeasti yhteydessä. Kiitos!

Valmennuksen kuukausilakana

Kuukausilakana tullaan jatkossa jakamaan jatkossa valmennuksen terveisissä aina kuun alussa. Lisäksi suuripiirteisempi kausilakana kauden 2022 osalta päivittyy valmennuksen sivuille lokakuun aikana. Ajankohtaisimmat infot kannattaa tarkistaa seuran kalenterista. Ja epäselvissä tilanteissa aina kannattaa kysyä valmentajilta 🙂

LS-juoksee Tiistai klo 18.00 Radiomäki/Pajulahti – Suunta Huipulle treeni

LS-juoksee on kaikille avoin juoksuharjoitus Suunta-Huipulle juoksutreeni. Harjoitus järjestetään lumettona aikana Radiomäellä ja talven yllättäessä suunnistajan harjoitus siirtyy Pajulahtihallin lämpimään officeen. Radiomäellä suoritettava harjoitus on kaikille ilmainen, Pajulahtihallin treenistä laskutetaan jälkikäteen käytön mukaan (seuran ulkopuoliset). Tarkemmat infot harjoituksista seuran kalenteriin harjoituskorttien muodossa.

Urheilijan terveiset – Elisa Mattila ?❤️?

Urheilijan terveiset tulee tällä kertaa huikeaa syksyä juoksevalta Elisalta, joka louhinut syksyn aikana kultaa isolla lapiolla 😉

“Loppukesästä alkukauden jalkavaivat saatiin vähän helpottamaan ja juoksua sai vähän alle. Jukolasta asti on tuntunutkin, että juoksu on lähtenyt viikko viikolta sujumaan paremmin ja ehkä sen takia kisoissakin on ihan hyviä tuloksia tullut. Harjoittelu on ollut vähän rikkonaista ja määrällisesti aika vähäistä, mutta toisaalta suunnistus usein sujuu, kun ei ole yliväsymystä.  Elokuusta lähtien olen saanut valmennusapua ja ajattelisin, että se on ollut merkittävä syy hyviin tuloksiin. Joka tapauksessa on ollut todella kiva päästä kilpailemaan kunnolla pitkästä aikaa. Erityisesti viestiliigan kokonaisvoitto oli huippujuttu.
Tällä hetkellä olen nuorten maajoukkueleirillä Portugalissa, jossa kisataan ensi vuonna nuorten MM kisat. Harjoitukset ovat sujuneet vaihtelevasti, mutta on ollut mielenkiintoista ja opettavaista tutustua uusiin maastoihin. Vielä en ehkä voi sanoa, että maastot olisivat hyvin hallussa, mutta kehitystä on kai vähän tapahtunut. Vähän jalkojen kanssa on saanut olla vielä varovainen mutta pääsääntöisesti olen päässyt hyvin harkkoja juoksemaan.
Loppukaudesta kisaan ehkä enää vain Halikossa. Sen jälkeen päätavoite on saada jalkavaivat selätettyä ja aloittaa terveenä uusi harjoituskausi kohti ensi vuoden kilpailuja.”
Mennään eteenpäin!
AAA ?❤️?