Viikonloppu oli nuorten suunnistajien juhlaa

Viikonloppuna kilpailtiin Nuorisoviestin ja Oravatonnin merkeissä. Nuorisoviestissä olimme mukana neljällä joukkueella. Tunnelma läpi viestin kisapaikalla ja joukkueiden sisällä oli mitä mainioin. Mukava syyssää helli myös tapahtumaa. B-sarjan (tuki- ja rastireitti) neliosuuksisessa viestissä olimme mukana kahdella joukkueella ja niin ikään A-sarjan seitsemän osuuksisessa viestissä olimme mukana kahdella joukkueella.

B-sarjassa joukkue Aaro Yrjölä, Siiri Siikanen, Riku Hannula ja Hermanni Latonummi sijoittui hienosti kahdeksanneksi ja joukkue kokoonpanolla Ella Hakkarainen, Eerikki Hirvonen, Okko Hakkarainen ja Alli-Martta Ahonen sijoittui hienosti sijalle 36 yli 80 ilmoittautuneen joukkueen joukossa.

A-sarjassa joukkue Aaro Tikkanen, Uma Lehtonen, Timo Koivuniemi, Helmiina Nurmela, Eevert Nurmela, Jenni Leppänen ja Eetu Granqvist teki tasaisia suorituksia läpi viestin ja sijoitus maalissa oli 12. Toinen joukkue puolestaan kokoonpanolla Vili Rauhamäki, Saara Hirvonen, Tuomas Makkonen, Sakari Mäkelä, Jenna Leppänen, Annlinn Gaasenbeek ja Kaapo Lehtonen onnistui myös mainiosti ja maalissa tulostaulu näytti sijaa 25. Mukaan kilpailuun oli ilmoittautunut 55 joukkuetta.

Hyviä suorituksia kautta linjan A- ja B-sarjoissa. Mukavaa oli nähdä ensikertalaisten Aaro Y, Ella ja Okko ennakkoluulottomat ja onnistuneet suoritukset omilla osuuksillaan, sekä Kaapon paluu pienen tauon jälkeen tänä kesänä kilparadoille ja hyvä suoritus ankkuriosuudella.

A-sarjan joukkue oli mukana GPS-seurannassa ja osuuksien kaksi, neljä ja seitsemän seurannan voit käydä tsekkaamassa edellä olevista linkeistä. Tulokset puolestaan löytyvät seuraavien linkkien takaa: A-sarja ja B-sarja. Myös kuskisarjassa oli joukkue mukana ja pojat tekivät hyvää työtä osuuksillaan sijoittuen viidenneksi.

Osa jouksijoista jaksoi vielä sunnuntaina kilpailtuun Oravatonniin. Ella Hakkarainen D10 ja Eevert Nurmela H12 sijoittuivat molemmat omissa sarjoissaan sijalle 11. Myös aikuisten sarjoissa nähtiin hyviä suorituksia. Tsemppien koutsi Anu Nurmela näytti esimerkkiä sijoittumalla D45 sarjassa toiseksi. Oravatonnin tuloksiin pääset tarkemmin kiinni tästä. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.