Elisalle jälleen SM-kultaa!

Lumonite SM-yössä Vehkalahdella tehtiin viikonloppuna loistavia suorituksia. D20-sarjassa Elisa Mattila (Kuva: Tuomas Ruotsalainen) oli jälleen omaa luokkaansa ja otti jo neljännen SM-kullan tälle syksylle pitkän matkan, viesti- ja sprinttikullan kaveriksi. Myös H85-sarjan Esko Ranta otti voiton pimeästä jälleen itselleen. Sinipunavalkoisia värejä nähtiin plaketeilla miesten pääsarjassa, jossa Aki Saari oli 5. ja Petteri Huikko 10. Naisten pääsarjassa Anna-Kaisa Anjala oli myöskin hienosti 6. H50:ssä Marko Väisänen oli 4. samoin Kirsi Arvela daameissa. Samassa sarjassa Sari Sundqvist oli 10. Kari Käyhkö oli puolestaan 5. H70-sarjassa. D55-sarjassa 10. parhaan joukkoon mahtui jopa 4 suunnistajaamme, joista Virpi Remahl oli parhaana 6. , Pia Molnar 7., Anna-Lea Rantalainen 8. ja Päivi Einonen 10. D45:ssä Anu Tahvanainen oli 7.

SM-yön tulokset: https://online.tulospalvelu.fi/…/2021_smyo/h21/tilanne/2/0/

Alkuviikosta yökyöpelit etkoilivat ensimmäisen kerran Kouvolassa ja käytiin pienellä iskujoukolla noutamassa aluemestaruusmitaleja. Kultaisia mitaleja keräilivät Eevert Nurmela (H14), Helmiina Nurmela (D14), Juuso Ketonen (H18), Tomi Silvonen H40,Juha Kiljunen (H55), Esko Ranta (H85) sekä Anna-Lea Rantalainen (D55). Keskiviikkona puolestaan Yökupissa ratkottiin seuranmestaruudet, joiden tulokset löytyvät täältä: http://yokuppi.net/?page=tulokset&kisa_id=424

Viikonloppuna Lahden Suunnistajien huippuja nähtiin myös kansainvälisillä kentillä. Sveitsissä käydyissä Euromeeting-kisoissa keskimatkalla Laura Ramstein oli hienosti 9. ja ensimmäistä kertaa aikuisten edustustehtäviin päässyt Karoliina Ukskoski 11. Pitkällä matkalla Laura ei juossut ensi viikon Maailman cupille säästellen ja Karo ei onnistunut yhtä hyvin ja lähtöpaikka ratkaisi myös peliä, sillä alkupään suunnistajilla oli Sveitsin Alppimaisemissä tiheä sumu. Hienoja kisakokemuksia joka tapauksessa.

Sunnuntaina Mikon päivän sprintissä Juha Matilainen kirmasi voittoon H35 ja Kristian Leppänen 3. H45 ja Markku Salo oli 2. H80-sarjassa.