Esan muistorastit 21.9 Tapanilassa

Tiistain 21.9. iltarasteilla kunnioitetaan Esa Kolstelan ja muiden LS:n kuntorastijärjestäjien työtä. Esa oli aloittamassa seuramme kuntorastitoimintaa 80-luvun alussa. Iltarastien A-radan nopein sekä nopein nainen palkitaan. Palkitut saavat nimensä kiertopalkintoon sekä kiertopalkinnon haltuunsa seuraaviin muistorasteihin asti.

Tämänkertaiset rastit etsitään Tapanilan majan ja Urheilukeskuksen välisessä maastossa. Alue on suunnistajille kovin tuttu, eikä ratasuunnittelullakaan reittejä saatu kovin vaativiksi. Tietenkin suunnistaja voi tehdä radastaan haastavan etenemällä alusta saakka maksimivauhtia. Pidemmillä radoilla ylitetään Sammalsuonkatu. Ylitys on sallittu vain ylikulkusiltojen kautta. Lähtö- ja maalikirjaukset tehdään majan sisällä. Huomioikaa sisällä riittävä väli muihin suunnistajiin.  Suihkumahdollisuutta majalla ei tällä kertaa ole.

Radat:

A-rata 6,4 km  1:10 000

B-rata 5,2 km  1:10 000

C-rata 3,5 km  1:10 000 ja 1:7 500

D-rata 1,5 km  1:7 500

Koronatartunnoilta suojautumiseksi ja välttämiseksi ota nämä seikat huomioon:

-Sairaana tai yhtään huonovointisena ei saa lähteä mukaan iltarasteille
-Käsidesiä tulee käyttää ennen ilmoittautumista iltarastikärryn luukulle sekä metsästä paluun jälkeen ennen metsästä paluun todentamista ja tulosten lukua iltarastivaunussa
-Metsään pääsee klo 17-18.30 (lokakuussa lauantaisin klo 11-13), joten kannattaa hyödyntää koko aikaväli. Paluu kesällä metsästä viimeistään klo 20.00, lokakuussa klo 14.30.
-Pidä riittävä etäisyys (2 m) muihin niin lähtö- ja maalijonoissa kuin rasteilla leimatessakin – anna rastilla olijalle leimausrauha ja pyri leimattaessa välttämään koskemista rastileimasimeen
-Maksa mielellään Rastilippu-sovelluksessa etukäteen tapahtumasi.

Tervetuloa suunnistamaan!

Lisätietoja Rastilipussa