Nuorten MM-kisoissa tuttuja kasvoja myös ?❤️? väreistä

Nuorten MM-kisat 2021 käytiin Turkissa viime viikolla 5.-9.9. Kisoissa nähtiin myös Lahden Suunnistajien urheilijoita, tällä kertaa Italian väreissä. Tämän kesän aikana Lahdessa au pairina työskennellyt Anna Pradel sekä vuonna 2019 Jukolassa LS:n väreisssä juossut sekä treenipäivissä vieraillut Ilian Angeli. Italin nuorten maajoukkueen valmentajana toimi seuralaisille hyvinkin tuttu Stefano Raus.

Sekä seura että urheilijat jakavat yhteisen toiveen, että ensi kauden aikana yhteistyötä pystytään jatkamaan tiivimmin ja sekä Anna että Ilian nähdään kantamassa entistä useammin ?❤️? värejä. Alla urheilijoiden omat kommentit kisoista englanniksi.

Anna Pradel (Pitkä 52., Keski 49., Sprintti 65,, Viesti 9.) – IOF-tiedot

“This one in Turkey was my first and last JWOC. The terrains were very different from both italian and finnish ones, but still quite interesting. For team Italy??this was definitely the best jwoc ever. If we talk about my races, I would say I am not satisfied. I managed to run a stable middle qualification to enter the A-final, but both in the middle and long final I had too many mistakes. One positive thing: the relay! I ran a good first leg and in the end we managed to finish 9th, by far the best result for Italy. Running JWOC was a nice experience that gave me even more motivation, but now I just want to go ahead and let’s see what the second part of the season will bring to me! (btw I always can’t wait to run with LS❤️??again!!)”

Ilian starttaamassa viestin ankkuriosuudelle

Ilian Angeli (Pitkä 4., Keski 9., Sprintit 13., Viesti 11.) – IOF-tiedot

“First of all It has been nice to come back to compete at international levels after a couple of years of breakdown. Nice to see that I am at high levels and competitive in all the distances but I could feel that it is still missing something for to be on the highest ranks. Anyway a 4th (long), 9th (middle) and 13th place (sprint) in the individual races should be taken as a solid base for to work harder and achieve something of more important in the next year --> Jwoc 2022
Now I am even looking forward to give my contribute to the LS-37 team!??⚪”

Valmennus onnittelee molempia hienoista suorituksista!