Nuoret suunnistajat uhmasivat sääolosuhteita Kompassi-cupissa

Sateinen sää ei paljon pidätellyt keskiviikkoiltana, kun lapset pääsivät jälleen mittelöimään Kompassi-cupin pisteistä tällä kertaa Rastivarsojen isännöimässä osakilpailussa Heinämaalla. LS:n värit komeilivat tuloslistan kärjessä poikien 10-suoralla Elmo Kiiskisen toimesta sekä tyttöjen puolella 12-suoralla Saara Hirvosen ja 14-sarjan Helmiina Nurmelan ansiosta. Mutta mikä tärkeintä näissä matalan kynnyksen kisoissa, niin kaikki saivat taas rutkasti kokemusta ja oppia tuleviin koitoksiin.

Tulokset
Väliajat

Yhteispistetilanne

Päijät-Hämeen Kompassi-cup huipentuu vajaan kahden viikon päästä Lahden Suunnistajien järjestämään finaaliin Kiveriössä, jossa lapset pääsevät etsimään rasteja uunituoreella Jarmo Pikkaraisen päivittämällä kartalla.

#suunnistus #nuorisuunta #tapahtumattähtäimessä #kompassitapahtumat #kompassicup

Riku Hannula (H12) oli tyytyväinen omaan suunnistussuoritukseensa.
Okko Hakkarainen (H10RR) tutkii tarkasti rataansa ennen lähtöhetkeä.