Iltarastit 17.8. Karistossa

Tiistaina pääsee haastamaan itseään melko teknisille radoille Kariston maastoon, joka on suosittu ulkoilualue ja täten polkurikas. Radat on suunnitellut Mikko Ilmonen ja järjestelyissä apuna ovat Petri ja Kirsi Kiiskinen. Ratamestari suosittelee olemaan tarkkana erityisesti A- ja B-radoilla, joissa on käytössä ns. perhosradat. Pisimmillä radoilla lähtösuunta ja rastien kiertojärjestys ovat siis avainasemassa. C-rata tarjoaa varmasti myös riittäviä suunnistushaasteita niille, jotka eivät kaipaa niin montaa kilometriä. D-rata on suunniteltu helpoksi soveltuen erityisesti lapsille ja aloittelijoille.

A-rata 4,9km- 14 rastia

B-rata 3,8km- 13 rastia

C-rata 2,8km- 7 rastia

D-rata 1,5km- 5 rastia

Iltarasti-isäntänä toimii OP Päijät-Häme. OP:n omistaja-asiakkaille on OP-mobiilissa etukuponki, jota näyttämällä iltarastivaunulla saa karttamaksun puoleen hintaan (4€). Huom; maksu paikanpäällä! Iltarastivaunu sijaitsee kauppakeskus Karisman Tokmannin päädyssä. Autot pyydetään ajamaan kauppakeskuksen (Kauppiaankatu 2) ylätasanteelle.

Koronatartunnoilta suojautumiseksi ja välttämiseksi ota nämä seikat huomioon:

-Sairaana tai yhtään huonovointisena ei saa lähteä mukaan iltarasteille
-Käsidesiä tulee käyttää ennen ilmoittautumista iltarastikärryn luukulle sekä metsästä paluun jälkeen ennen metsästä paluun todentamista ja tulosten lukua iltarastivaunussa
-Metsään pääsee klo 17-19 (lokakuussa lauantaisin klo 11-13), joten kannattaa hyödyntää koko aikaväli. Paluu kesällä metsästä viimeistään klo 20.30. Syyskuussa klo 20.00. Lokakuussa klo 14.30.
-Pidä riittävä etäisyys (2 m) muihin niin lähtö- ja maalijonoissa kuin rasteilla leimatessakin – anna rastilla olijalle leimausrauha ja pyri leimattaessa välttämään koskemista rastileimasimeen
-Maksa mielellään Rastilippu-sovelluksessa etukäteen tapahtumasi