Viikonlopun tulossatoa

Viikonlopun aikana kilpailtiin kansallisissa kilpailuissa eri puolella Suomea. Suuri mielenkiinto kohdistui kuitenkin Karjalan vaaroille Joensuun ympäristöön, missä kilpailtiin kolmipäiväinen kilpailu (sprintti, keskimatka, pitkämatka) perjantaista sunnuntaihin. Keski- ja pitkän matkan osalta kilpailut toimivat näyttökilpailuina aikuisten MM- sekä nuorten MM- ja EM-kilpailuihin. Sprinttikilpailussa Anna Närhi (D21) ylsi toiseksi. Keskimatkalla sini-puna-valkoisia värejä oli ilahduttavan paljon mukana. Sijoitukset jäivät katsastussarjalaisilla kuitenkin niukasti kymppisakin ulkopuolelle, Anna 11. ja Aleksi Anttolainen (H21) 12. Sunnuntain pitkä matka toi Aleksille sijan 9. Pyry Willman (H20-18E) oli 10.

Luumäellä suunnistettiin lauantaina. Anu Nurmela (D45) otti voiton, Helmiina Nurmela (D14) oli sarjansa 3.

Sunnuntaina Asikkalan Raikkaan 111-vuotisrasteilta LS:lle tuli useita voittoja: Jenna Leppänen (D13), Annlinn Gaasenbeek (D14), Nella Leppänen (D18), Kirsi Kiiskinen (D40), Kirsi Koivuniemi (D45), Kati Aaltonen (D50), Päivi Einonen (D55), Elmo Kiiskinen (H10RR), Aaro Yrjölä (H12), Juuso Ketonen (H18), Markku Salo (H80). Miesten pääsarjassa Juha Sorvisto vei ylivoimaisen voiton yli 3.30 minuutin erolla seuraavaan. Lisäksi rastireitin saattajasarjassa nähtiin useita vauhdikkaita tulevaisuuden lupauksiin suorituksia.