Omatoimirastit Kukonkoivussa 31.5.-6.6.2021

Viikon 22 omatoimirastit käydään Kukonkoivun nopeilla kankailla ja Hälvälän supikoissa. Maasto on haastavaa Hälvälän runsaiden suppien sekä Kukonkoivun laakeiden kankaiden vuoksi. Maasto on tällä hetkellä parhaimmillaan, kun puiden lehtien puhjettua näkyväisyys hieman rajoittuu, mutta heinän kasvu ei ole vielä päässyt vauhtiin. Karttaa on ajantasaistettu ratojen kiertämillä alueella.

  • A-rata: 6,1 km/14 rastia. Rata tarjoaa kaikkea mitä Hälvälä ja Kukonkoivu voi tarjota. Kaikki rastipisteet ovat haastavia eikä rastiliput näy kaukaa.

 

  • B-rata: 4,5 km/10 rastia. Rata kiertää tasaisimmilla kankailla ja supikoissa. Osalla rastiväleillä on mahdollista käyttää polkuja hyödyksi. Rata vaikeutuu loppua kohden.

 

  • C-rata: 3,1 km/8 rastia. Radalla ei juuri nousuja löydy ja nastareiden alla on nopeaa kangasta. Rata on täyttä suunnistusta alusta loppuun saakka. Radalla rastipisteet ovat haastavia.

 

  • D-rata: 1,9 km/5 rastia. Rastipisteet on valittu läheltä polkuja ja sopii aloitteleville suunnistajille. Rata vaikeutuu loppua kohden.

 

Parkkipaikkana Kukonkoivun tienvarret. Jättäkää riittävästi tilaa teollisuustonttien liittymiin, jotta yhdistelmäajoneuvot mahtuvat ajamaan niistä!

Omatoimirastit on tarkoitettu yksin tai perhepiirissä suunnistettaviksi, ei ryhmäharjoittelua. Tervetuloa!

Lisätietoja Rastilipusta