Päijät-Hämeen ensimmäinen Kompassi-cup kisataan maanantai-iltana Launeella

Kompassi-tapahtumissa kisaillaan kulta-, hopea- ja pronssikompassisarjoissa. Lasten ehdoilla suunnitelluista tapahtumista löytyy innostavaa tekemistä koko perheelle: kisailijoille, seikkailijoille ja lajikokeilijoille. Uuden ja yhtenäisen tapahtumamallin tavoitteena on säännönmukaistaa ja selkeyttää suunnistuksen lasten sekä nuorten matalan kynnyksen tapahtumatoimintaa ja innostaa yhä useampaa osallistumaan.

Kompassi-tapahtumat ovat mukavia mahdollisuuksia suunnistaa erilaisissa maastoissa, tutustua kavereihin ja nauttia tapahtuman
tunnelmasta. Kilpailu on varsinkin pienimmille lapsille myös leikkiä, joten menestyminen tai sijoitukset eivät ole alkuvaiheen tärkein tavoite. Oleta lapsen kilpailemisessa on ilo, omatoimisuus ja aikuisen vankkumaton tuki.

Päijät-Hämeen Kompassi-tapahtumasarja alkaa maanantai-iltana järjestettävällä Kompassi-cupin osakilpailulla Launeen perhepuistossa. Kilpailuun on tulossa lähes 120 lasta. Kilpailuohjeet ja lähtölistat on nyt julkaistu kisasivuilla. Luettehan huolella myös terveysturvallisuusohjeet. Tervetuloa!

Yhteistyössä Suomen Suunnistusliitto, SInuhe ja OP Päijät-Häme

#suunnistus #nuorisuunta #tapahtumattähtäimessä #kompassitapahtumat #kompassicup