Oomi Energia – omatoimisprintti-iltarastit Launeella!

Oomi Energia sprintti-iltarastit rantautuvat omatoimirasteina 13 – 16.5. Launeen perhepuistoon ja sen lähiympäristöön.

Jos Urheilukeskus-Fellmaninpuisto ympäristössä haasteita tarjottiin lyhyillä ja teknisillä reitinvalintaväleillä niin nyt sprinttitykkimme Anniina Taipale tarjoilee todellisia (pidempiä) reitinvalintapähkinöitä kaikille sprinttaajille.

A- ja B-rata pyörivät Perhepuistossa ja sen lähialueilla, mutta C-rata pyörii turvallisesti vain Launeen perhepuiston ympärillä. Omatoimirastit on tarkoitettu suunnistettavaksi yksin tai perhepiirissä, ei ryhmäharjoittelua.

Tutustuthan huolella etukäteen sprinttirastien ohjeistukseen https://www.ls37.fi/iltarastit/iltarastit-sprintti/ sekä sprintin kiellettyihin kohteisiin https://www.suunnistusliitto.fi/kilpailu/saannot-ja-ohjeet/sprinttisuunnistuksen-kielletyt-kohteet/

Tarjolla on totutusti kolme eripituista- ja tasoista rataa, joiden alustavat ratapituudet viivaa pitkin ovat seuraavat:

A-rata: 2,7km/14 rastia (tarjoaa haastetta kaikille)

B-rata: 2,0km/11 rastia (keskivaikea, soveltuu etenkin nuorille ja kuntoilijoille)

C-rata (perherata): 1,0km/7 rastia (helppo, soveltuu erityisesti perheille. Perheet kiertävät C-radan ilmaiseksi)

Todellisuudessa kaikki radat ovat hieman pidemmät.

Rasteilla on pienet, laminoidut rastilaput/-liput! Mikäli huomaat jonkun rastin kadonneen, ilmoitathan (viesti/soita) siitä numeroon (+358404196040 tai +358408383467).

Kaarikatu on merkitty karttaan kielletyksi ja sen saa ylittää vain karttaan merkityistä kohdista suojateitä pitkin! Olethan huolellinen tienylityksissä. Huomaa kuitenkin, että ratateknisistä syistä kaikkia suojateitä ei ole sallittua käyttää, lue siis karttaa huolella. Myös lisäaitoja on kartalle lisätty muutamia. Huomaa, että maastossa kyseissä paikoissa ei ole kulkua estävää aitaa tai vastaavaa, mutta kartan mukaan mennään, eli noudatathan kiellettyjä alueita -ja aitoja, etkä juokse lisäaita kohdista läpi, jotka on merkitty karttaan violetilla paksulla viivalla.

Pysäköinti tapahtuu Launeen jäähallin parkkipaikalle, josta on lyhyt matka lähtöön ja maaliin.

 

 

Tervetuloa sprinttaamaan!