Kultaa ja plaketteja SM-hisuista

Viikonloppuna käytiin veteraanien SM-kisat keskimatkalla lauantaina ja kaikkien sarjojen SM-pitkät matkat sunnuntaina. Lisäksi samalla kisattiin kansalliset Alun Talvirastit. Lahden Suunnistajien värejä pitivät hienosti palkintokorokkeilla Kiiskiset ja Kiljuset.

Kiiskisen Petri otti lauantaina H40-sarjassa upeasti SM-kultaa ja sunnuntaina miesten pääsarjassa alun virheestä huolimatta hienon 6. sijan. Kiljusen Emmi oli puolestaan sunnuntain SM pitkällä matkalla 5. D20-sarjassa. Emmille (kuvassa) osui virheitä matkalle, mutta hiihtovauhti kiidätti plaketille saakka. Juha Kiljunen hiihti molemmilla SM-matkoilla lauantaina ja sunnuntaina 6:ksi.

Kansallisissa kisoissa Elmo Kiiskinen ja Eikka Kiljunen pitivät vuorotellen kovaa vauhtia. Elmo voitti P11-sarjan lauantaina Eikan ollessa 10. Sunnuntaina roolit vaihtuivat ja Eikka oli 2. ja Elmo 5. Elmo oli päässyt lauantaina jo sladittelun makuunkin, mutta Eikalla tuli yksi isompi koukku. Sunnuntaina taas Eikalla meni hyvin, mutta Elmo oli lähtenyt väärään suuntaan kolmoselta ja joutunut koukkaamaan takaisin lähtöpisteeseen ottamaan oikean reitin. Hienoja suorituksia nuorilta hiihtosuunnistustoivoiltamme joka tapauksessa!