Iltarastit lauantaina 17.10.2020 Kilpiäisten kentällä

Opastus on Merrasjärven risteyksestä. Kenttä löytyy Koivumäentien ja Lehtiojantien risteyksen kohdalta. Maastona on polkurikas asutuksen ympäröimä mäkialue. Polut saattavat olla liukkaita juurakoiden ja pudonneiden lehtien takia. Lehtien vuoksi osa poluista saattaa erottua huonosti. D-rata sijoittuu taajaman kaduille, kevyenliikenteen- väylille ja poluille. Kartan mittakaava on 1:7 500 kaikilla radoilla. Lähdöt klo 11-13. Paluu viimeistään klo 14.30.
A-rata, 4,9 km, vaativa
B-rata, 3,8 km, keskivaikea
C-rata, 2,9 km, vaativa
D-rata, 1,3 km, helppo

Iltarastien ja kaikkien kanssasuunnistajien turvallisuuden takaamiseksi noudatamme korona-ajan yleisiä ohjeita. Muistakaa, että mukana on myös riskiryhmiin kuuluvia suunnistajia!

Koronatartunnoilta suojautumiseksi ja välttämiseksi ota nämä seikat huomioon:

  • Sairaana tai yhtään huonovointisena ei saa lähteä mukaan iltarasteille
  • Avaimet säilytetään itse, avainteline ei ole käytössä
  • Käsidesiä tulee käyttää ennen ilmoittautumista iltarastikärryn luukulle sekä metsästä paluun jälkeen ennen metsästä paluun todentamista ja tulosten lukua iltarastikärryllä
  • Metsään pääsee klo 11-13, joten kannattaa hyödyntää koko aikaväli, aikaisemmin lähtijöitä on ollut yleensä eniten heti alussa. Paluu metsästä viimeistään klo 14.30.
  • Pidä riittävä etäisyys (2 m) muihin niin lähtö- ja maalijonoissa kuin rasteilla leimatessakin – anna rastilla olijalle leimausrauha ja pyri leimattaessa välttämään koskemista rastileimasimeen.
  • Maksa mielellään Rastilippu-sovelluksessa etukäteen tapahtumasi. Paikan päällä käteisellä maksettaessa vain tasaraha on mahdollinen!

Tervetuloa syksyiseen metsään!