Hippo-suunnistuskoulun kausi päättyi pimeäseikkailuun

Hippo-suunnistuskoulun kausi huipentui Kristian Leppäsen ratamestaroimaan Pimeäseikkailuun Tapanilassa. Alkuleikkinä pelattiin peiliä Henri Hipon kanssa. Sitten pimeä metsä kutsui rastien etsijöitä. Rasteilla pähkäiltiin erilaisia tehtäviä ja liikuttiin heijastimelta toiselle pienissä ryhmissä lampun kanssa. Peikko ja haamukin siellä kuulemma vilahtivat. Meininki oli kuin Jukolan yössä konsanaan.

– Hauskaa ja jännää oli, kertoivat lapset.

Seikkailun jälkeen maistuivat herkulliset berliininmunkit ja mehut. Lopuksi pimenevässä illassa jaettiin palkintoja aluemestaruus- ja seuranmestaruuskilpailuista. Hippopassin täyteen saaneet saivat valita mieleisensä palkinnon ja kaikki suunnistuskoululaiset saivat diplomin Hippo-suunnistuskoulun suorittamisesta.

Kiitos kaikille Hippokouluun osallistuneille! Tervetuloa ensi kevään suunnistuskouluun uudelleen!

Erityiskiitos suunnistuskoulun osaaville ja mahtaville ohjaajille ja ratamestareille!

❤️??