Iltarastit 10.10 Tiirismaalla

Syksyinen Tiirismaa kutsuu!

Tervetuloa rasteille testaamaan syyskuntosi. Iltarastit pidetään lauantaina 10.10 Tiirismaalla, rastiliput ovat metsässä omatoimisuunnistusta varten 7.10-9.10. Omatoimisuunnistuksen karttoja (7€) voi tulostaa Rastilippu-palvelusta.

Tarjolla seuraavat radat
A 6.5 km, vaativa
B 3.8 km, keskivaikea
C 2,7 km, vaativampi kuin B
D 1.7 km, helppo aloittelijoille

Matka parkista lähtö-/ maalipaikalle noin 1,5 km, joten saat hyvän alku- ja loppiuveryttelyä.

Iltarastien ja kaikkien kanssasuunnistajien turvallisuuden takaamiseksi noudatamme korona-ajan yleisiä ohjeita. Muistakaa, että mukana on myös riskiryhmiin kuuluvia suunnistajia!

Koronatartunnoilta suojautumiseksi ja välttämiseksi ota nämä seikat huomioon:

Sairaana tai yhtään huonovointisena ei saa lähteä mukaan iltarasteille

Avaimet säilytetään itse, avainteline ei ole käytössä

Käsidesiä tulee käyttää ennen ilmoittautumista iltarastikärryn luukulle sekä metsästä paluun jälkeen ennen metsästä paluun todentamista ja tulosten lukua iltarastikärryllä

Metsään pääsee klo 11-13, joten kannattaa hyödyntää koko aikaväli, aikaisemmin lähtijöitä on ollut yleensä eniten heti alussa. Paluu metsästä viimeistään klo 14.30.

Pidä riittävä etäisyys (2 m) muihin niin lähtö- ja maalijonoissa kuin rasteilla leimatessakin – anna rastilla olijalle leimausrauha ja pyri leimattaessa välttämään koskemista rastileimasimeen.

Maksa mielellään Rastilippu-sovelluksessa etukäteen tapahtumasi. Paikan päällä käteisellä maksettaessa vain tasaraha on mahdollinen!

Silloin, kun omatoimirasteja on tarjolla, niitä suositellaan erityisesti heille, jotka kuuluvat mahdollisiin riskiryhmiin tai myös heille, joille tulospalvelu ei ole niin oleellinen ja tärkeä asia.

 

Nautinnollista suunnistusta  ?