Nuorisoviestiä ja viestiliigaa kilpailtiin viikonloppuna. Alkava viikko huipentuu seurapäivään

Viikolla 41 liikutaan seuraavien tapahtumien merkeissä

  • Maanantaina 5.10 lasten suunnistuskoulu Kärpäsen koululla kello 18:00. Luvassa viivasuunnistusta ja yleisurheilua.
  • Torstaina 8.10 nuorten ryhmällä 5000/3000 m ratatestit Pajulahdessa ja tsempeillä fysiikkatestit Tapanilassa.
  • Lauantain iltarastit 10.10 Tiirismaalla.
  • Sunnuntaina 11.10 vietetään seurapäivää. Lisätietoa seurapäivästä täällä. Kaikki mukaan!

Lauantaina kilpailtiin nuorisoviesti Nousiaisissa. Lahden Suunnistajat oli mukana neljän joukkueen voimin. Kaksi joukkuetta oli mukana Tukireitti / rastireittisarjassa (B-sarja) ja kaksi A-sarjassa, jossa joukkueen maksimi-ikä on rajattu 100 vuoteen ja vanhin juoksija saa olla 16 vuotias. Lisäksi vähintään kolmen juoksijan piti olla tyttöjä. Tulokset löytyvät linkin takaa. B-sarjassa saatiin hyvät sijat 21 ja 47. A-sarjan ykkösjoukkue sijoittui upeasti sijalle 6. Kakkosjoukkueella jäi harmittavasti yhden rastin leima puuttumaan ja tulos jäi näin ollen saamatta. Viestin osuuksilla kaksi, neljä ja seitsemän oli käytössä GPS seuranta ja edellä linkit seurantaan. Seuramme ykkösjoukkueen suunnistajat olivat mukana seurannassa ja esimerkiksi Lehtosen Uman huikean suorituksen kakkososuudella, Aapon tykityksen tai Henrin ankkuroinnin voi kokea seurannan myötä uudelleen.

Sunnuntaina Nousiaisissa kilpailtiin viestiliigan ja Oravatonnin merkeissä. Viestiliigan naisten ja miestin viesteissä oltiin mukana yhdellä joukkueella molemmissa sarjoissa. Naisten sarjassa joukkue Emmi Kiljunen, Eerika Riutto ja Anniina Taipale sijoittui 24. Miesten joukkue kokoonpanolla Valtteri Kinnunen, Pauli Leinonen ja Petteri Huikko sijoittui sijalle 12. Tulokset löytyvät täältä. Oravatonnin tulokset puolestaan löytyvät täältä.