Menestystä SM-viikonlopusta

Menneenä viikonloppuna taisteltiin SM-mitaleista sprintissä ja viestissä. Molemmilta matkoilta oli kotiintuomisena palkintosijoja.

SM-sprintti kilpailtiin tänä vuonna Salossa, jossa päästiin mittelemään sprinttitaituri Tuomo Mäkelän radoilla. Edellisistä vuosista poiketen suurimmalla osalla oli päivän aika vain yksi startti, kun vallitsevan tilanteen takia karsinta järjestettiin vain pienelle määrälle sarjoja. Mitaleita sprintissä saavutti Vesa (H50 hopea), Jouko (H75 hopea) ja Esko (H85 hopea). Plaketteja puolestaan juhlivat Kaapo (H15/5.), Juha (H35/5.), Jani (H40/6.), Anniina (D20/8.) ja Henkka (H16/9.)

Sunnuntaina siirryttiin kortteleista maaston puolelle, ja miteltiin viestien Suomen mestaruuksista. Mitaleita ei tällä kertaa Lahteen saatu, mutta plaketin makuun pääsivät H16-sarjassa Aapo, Kaapo ja Henkka (8.) sekä H21-sarjassa Juha, Pauli, Hutteri ja Aki (9.).

Viikonlopun aikana oli paljon muitakin hyviä suorituksia, joita pääset tarkastelemaan alta.

SM-sprintti

SM-viesti