Viestiliiga kuntosprintti – Perhepuiston piiritys

Tervetuloa piirittämään Launeen Perhepuistoa sprinttisuunnistaen!

Nyt on priimaa tarjolla, sillä pääset testaamaan omaa taitoasi ja vauhtiasi osittain samoilla radoilla maan huippusuunnistajien kanssa!

Sunnuntaina 6.9. klo 13.00 – 14.00 Viestiliigan kisan jälkeen sprinttikuntorastit Launeen Perhepuiston alueella. Voit ensin seurata huippuseurojen sprinttiviestikilpailuja (klo 10 naiset ja klo 11.30 miehet), ja miesten viestin päätyttyä pääset ns. itse irti!

Ilmoittautumispaikka sijaitsee Launeen jäähallin takana olevalla tapahtumakentällä olevalla Info-/iltarastivaunulla. Pysäköinti Launeen jäähallin P-alueella, Launeenkatu 7.

Ratavaihtoehtoina totutusti kolme rataa eli A (3,0 km), B (2,3 km) ja C (1,2 km). A-rata on tarkoitettu kokeneille suunnistajille, ja se tarjoaa sekä tarkkoja lyhyitä välejä, mutta myös reitinvalintaa. B-rata pyörii samoilla alueilla, kuin A-rata, ja A:n tavoin sisältää myös hyviä reitinvalintavälejä. C-radalla (perherata) sprintin makuun pääsevät lapset, perheet ja vasta-alkajat. Ja totutusti perheet ja alle 16-v sprinttailevat ilmaiseksi, muilta karttamaksu 6 €.

A-radalla tarjolla myös irralliset rastinmääritteet. A- ja B-radoilla kartan saa vasta lähtöhetkellä ja lähdöstä johtaa lyhyt viitoitus K-pisteelle. Leimaukseen käytetään normaaleja Emit-kortteja, mutta rasteilla on tällä kertaa EmiTag leimasimet.  Leimaus tapahtuu siten, että Emit-kortti käytetään rastilla olevan EmiTag leimasinlevyn yläpuolella siten, että leimasinlevyssä oleva keltainen valo alkaa vilkkumaan. Emitkortilla ei tarvitse koskea itse levyyn.

Radat kiertelevät myös katu- ja asuinalueilla ja niillä on syytä noudattaa erityistä varovaisuutta. Kaarikatu on merkitty kielletyksi ja sen saa ylittää vain merkityistä paikoista suojateitä pitkin!

Luethan vielä yleiset ohjeet sprinttirasteihin liittyen https://www.ls37.fi/iltarastit/iltarastit-sprintti/ sekä sprintin kielletyt kohteet: https://www.suunnistusliitto.fi/kilpailu/saannot-ja-ohjeet/sprinttisuunnistuksen-kielletyt-ja-vastaavat-sallitut-kohteet/

 

Tervetuloa sprinttaamaan koko perheen voimin!