Onnistunut Hippo-leiripäivä Pajulahdessa

LS-37:n lasten Hippo-suunnistuskoululaiset juhlistivat Suomen luonnonpäivää leiripäivän merkeissä. Pajulahden jäähallin parkkipaikalle kokoontui aurikoisessa säässä yhteensä noin 70 lasta, huoltajaa ja ohjaajaa kuulemaan päivän ohjelmaa. Aamupäivällä nuorimmat pääsivät tutustumaan MOBO-suunnistukseen. Kyllä oli monella mukavaa “leimata” omalla kännykällä rastin löydyttyä. Taisi päivän peliaikakin tulla käytettyä, ainakin osan vanhempien mielestä 😉 Isommilla ja kokeneemmilla oli ohjelmassa 2-osainen sprinttiharjoitus. Erävaiheessa lähdettiin kolmen seteissä kolmelle eri radalle. Erien ajat laitettiin järjestykseen ja finaaliradalle lähdettiin takaa-ajolähtönä 10 sekunnin välein. Finaalin lopussa oli huipentuma, kun kaikki juoksivat loppukirin yleisurheilukentän lähes ympäri. Päivä alkoi siis aika vauhdikkaasti!

Pajulahden runsaan buffetpöydän anneista nauttineina suuntasimme iltapäivällä karttavaellukselle. Pienryhmissä käveltiin karttaan merkittyjen rastien kautta ja ryhmässä pohdittin välillä melko kinkkisiäkin tehtäviä. Maali odotti Seelammin laavulla, jossa Joel oli näppärästi laittanut jo tulet nuotioon 🙂 Makkaran paiston ja muiden eväiden lomassa, käytiin läpi rastitehtävät ja palkittiin kaikki hienoista suorituksista.

Päivän päätteeksi suurin osa jaksoi vielä kiivetä yläilmoihin seikkailupuiston radoille. Lasten suusta kuultua: “Oli tosi kiva leiripäivä”, Lisää näitä!”. Myös vanhemmilta tuli kiitosta hyvin suunnitellusta ja organisoidusta päivästä. Suuri kiitos siis leiripäivän ohjaajille: Anu, Jarno, Katja, Joel, Kirsi ja Petri!

Leiripäivän tunnelmaan pääset katsomalla kuvia täältä