Iltarastit 1.9. Kukonkoivussa

Syksyn ensimmäiset iltarastit järjestetään Hollolan Kukonkoivussa Rahametsän kartalla, moottoriradan pysäköintialueen toimiessa keskuksena.
Opastus: Rastilippu heiluu hylätyn huoltoaseman kohdalla Valtatie 12:sta.
Maasto lienee useimmille Jukolan harjoitusmaastona tuttu ja viime vuosien runsaasta käytöstä iltarastien pitopaikkana.

Alue on kuluneena kesänä kokenut muutoksia lähialuemaaston osalta laajoina metsän harvennushakkuina. Tästä syystä kaikkien ratojen LÄHTÖÖN 700m pysäköintialueelta
Radat:
Taitorata 1:15000  SM-kisojen 1-ryhmäläisille Tämä maasto ei varmasti ole paras valmistava harjoitus Siikaisten Vuorijärven pitkän matkan arvokisaan, mutta Aleksin ajatuksia mukaillen tärkeintä on saada tuntumaa 1:15000 karttaan. Radan alkuosa vaativaa suunnistusta kohtuullisin korkeuseroin. Alkuinnostuksen innoittamana pääsee revittämään vauhdikkaamassa maastossa.
Tulevan viikonlopun sprinttiviestiä ajatellen 6 km viikolla riittänee.
A. 5,2km
B. 3,8 km
C. 2,9 km
Kaikille näille radoille on olennaista että radan alkuosa on erittäin vaativaa suunnistusta ja sitten puolenvälin jälkeen saa lentää kankaalla.
Kulkukelpoisuus: 7

D-rata 1,7 km
Jos olet vähemmän suunnistanut kannattaa käyttää varmoja reittivaihtoehtoja ja kiertää vihreät alueet.

Huom! Tällä viikolla ei ole omatoimisia viikkorasteja, suunnistamaan pääsee vain tiistaina.

Koronatartunnoilta suojautumiseksi ja välttämiseksi ota nämä seikat huomioon:

  • Sairaana tai yhtään huonovointisena ei saa lähteä mukaan iltarasteille.
  • Avaimet säilytetään itse, avainteline ei ole käytössä.
  • Käsidesiä tulee käyttää ennen ilmoittautumista iltarastikärryn luukulle sekä metsästä paluun jälkeen ennen metsästä paluun todentamista ja tulosten lukua iltarastikärryllä.
  • Metsään pääsee klo 17-19, joten kannattaa hyödyntää koko aikaväli, aikaisemmin lähtijöitä on ollut yleensä eniten heti alussa. Paluu metsästä viimeistään klo 20.30.
  • Pidä riittävä etäisyys (2 m) muihin niin lähtö- ja maalijonoissa kuin rasteilla leimatessakin – anna rastilla olijalle leimausrauha ja pyri leimattaessa välttämään koskemista rastileimasimeen.
  • Maksa mielellään Rastilippu-sovelluksessa etukäteen. Paikan päällä käteisellä maksettaessa vain tasaraha on mahdollinen!