Nuorten Jukola 2020

Nuorten Jukola joukkueet

Nuorten Jukola kilpailtiin hienoissa olosuhteissa Mikkelin Raviradan maastoissa.

Lahden Suunnistajat osallistuivat kisaan kolmella joukkueella.

LS-37 1-joukkue aloitti hienosti, Jenni tuli komeasti vaihtoon aivan kärkipään takana 23 sija.

Kakkososuudella  Eetu tykitty ja nosti joukkeen sijalle 11. Kolmasosuus ja Eevert suunnisti tasaisesti pitäen joukkueen taistossa mukana sija 18. Helmiina jatkoi nelososuudella ja toi komeasti joukkueen vaihtoon sija 19. Timo pyyhälsi viitososuuden hyvää suunistusta tehden ja tuoden joukkueen vaihtoo 24 sija. Konkarit loppu -osuuksilla nostivat sijoitusta ja takasivat hienon sijoituksen. Ensin Maiju kutosella nosti joukkueen 19 sijalle ja ankkurina Juuso varmisti tarkalla suunnistuksella sijan 19.

Kakkosjoukkue eteni varmasti ja viestin viejät suoriutuivat hienosti osuuksiltaan. Sija 80.

Kolmosjoukkeelle kävi harmittavasti hylkäys, mutta hyvää harjoitusta tuli kaikille ja hienoja yksilösuorituksia.