Lasten Hippo-suunnistuskoulu alkaa 10.8. Salpausselän koululla

Lahden Suunnistajien järjestämä Hippo-suunnistuskoulu on pyörinyt omatoimijärjestelyin koko kevään ajan erityisoloista huolimatta. Suunnistus on harrastus, jota pystyi turvallisesti jatkamaan perheen tai kavereiden kanssa, sillä metsä oli auki toisin kuin monet muut liikuntapaikat.  LS-37 järjesti keväällä lähes joka viikko omatoimisia suunnistusharjoituksia ja juoksukisoja Hippo-suunnistuskoululaisille. Lisäksi seuran ohjelmistossa oli mm. Urheilukeskuksessa, Tapanilassa, Pikkuvesijärvellä ja Karistossa koululaisrastit, jotka olivat kaikkien käytävissä täysin vapaasti ja ilmaiseksi. Myös kisaamaan päästiin Hippo-suunnistuksissa kesäkuun puolessa välissä Santaveräjällä.

Kevään rajoituksia on nyt höllennetty ja täten voimme aloittaa lasten suunnistuskoulun tasoryhmissä osaavien ohjaajien johdolla. Syksyn ensimmäinen kerta pidetään Salpausselän koulun pihalla maanantaina 10.8. klo 18. Tervetuloa mukaan kaikki vanhat ja uudet suunnistajan alut!

Lisätietoa tasoryhmistä, ohjelmasta ja ilmoittautumisesta https://www.ls37.fi/suunnistuskoulut/lasten-suunnistuskoulu/