Viimeiset viikkorastit 29.6.-5.7. Tapanilassa

Vielä kerran on mahdollista suunnistaa ilman tulospaineita täysin vapaasti valittuna ajankohtana välillä ma 29.6 – su 5.7. Maasto on useimmille hyvin tuttu ja kokemattomillekin turvallinen Messilä (Tapanila pohjoinen). Ratasuunnittelussa on pyritty käyttämään hyväksi myös vähemmän käytettyjä rastipisteitä. Helleviikon jälkeen tarjolla pitäisi olla hieman viileämpää kesäsäätä ja ehkä joku sadekuurokin.

A-rata tarjoaa runsasrastisen 15 rastin ja 5,8km mittaisen rypistyksen, joka tarjoaa muutaman hieman haasteellisemmankin rastivälin tutussa maastossa, eikä eräiden maastonosien peitteisyys yhtään helpota asiaa. Vauhtia A-radalla on mahdollista pitää, mutta kompassin kanssa on oltava tarkkana.

C-rata on pituudeltaan 3,3km ja se on hyvä valinta sellaisille, jotka kaipaavat hieman haasteita, mutta eivät halua pitkää rataa. Toki ratasuunnittelu mahdollistaa myös helpommat polkureitinvalinnat, mutta rastille asti on aina osattava suunnistaa. Rasteja C-radalla on kahdeksan.

D-rata on aloittelijoille turvallinen ja hyvä valinta, jossa rastivälit tukeutuvat polkuihin, mutta myös suoraviivaisempi eteneminen on mahdollista. D-rata on pituudeltaan 1,9km ja rasteja siinä on viisi.

Käytettävissä myös kaikki rastit kartta omatoimiseen ratasuunnitteluun.

Pysäköinti on Messilän parkkipaikalla osoitteessa Messiläntie 308, Hollola

Tervetuloa viimeisille omatoimirasteille!

t. Ratamestarit

Karttamaksu on 5€, mutta alle 20-vuotiaat, valmennusryhmiemme jäsenet, iltarastien kausikortin lunastaneet, sovitut yhteistyökumppanit sekä muut sovitut tahot suunnistavat edelleen ilmaiseksi.

HUOM! Rastilippu-palveluun on lisätty uusi toiminto, jonka avulla voi heti maksun jälkeen itse ladata kartan palvelusta. Rastilipussa voi tulostaa karttansa vain kertamaksun suorittavat. Kausikortilla maksavat, alle 20-vuotiaat sekä muut edun saajat voivat ilmoittautua toimistoon viikkorastikarttojen postituslistalle. Seuraavan viikon kartat lähetetään aina automaattisesti listalla oleville pyytämättä. Sovitut yritykset pyytävät kartan erikseen toimistolta.

Lähdössä ja maalissa ovat vain laminoidut A4-kokoiset laput, mutta rasteilla rastiliput laminoituine rastikoodeineen ja ne ovat metsässä koko viikon 29.6-5.7. Jos lippuja viedään, ilmoitattehan asiasta toimistoomme toimisto@ls37.fi tai somekanavissamme!

Toimi seuraavalla tavalla:

  1. Rekisteröidy ja kirjaudu sisään Rastilippu-palveluun, josta löydät kaikki kuntorastit rastilippu.fi
  2. Valitse Päijäthämäläiset iltarastit
  3. Valitse sen viikon tapahtuma, joka on kulloinkin voimassa ja ilmoittaudu. Suora linkki tämän viikon tapahtumaan on tässä.
  4. Maksa 5€:n iltarastimaksu Rastilippu-palvelun kautta tai seuramme tilille IBAN: POP-Trio FI38 5612 1120 3225 62. Käytössä myös Sporttipassi (E-passi), Easybreak ja Smartum e-maksut.
  5. Tulosta kartta suoraan Rastilippu-palvelusta maksettuasi tai lähetä sähköposti ja ratatoiveesi osoitteeseen toimisto@ls37.fija saat paluuviestinä radan tulostettavaksi (Huom! työntekijämme on toimistolla vain ma-pe klo 9.00-14.00)

Tulosta kartta ensisijaisesti kotona, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, voit noutaa kartan Tapanilan Hiihtomajalta toimistostamme arkisin klo 13.00-14.00 välillä. Huom! Tapanilan muut toiminnot ovat kiinni ja ovet lukossa, joten ilmoita hausta etukäteen.