Lasten kisakausi käynnistyy Päijät-Hämeessä

Kokoontumisrajoitusten löyhennyttyä myös kilpailutoiminta voidaan aloittaa tosin erityisjärjestelyin. Viime vuonna lanseerattu Päijät-Hämeen lasten Aluekupin tämän vuoden ensimmäinen osakilpailu jouduttiin perumaan, mutta kuppi starttaa ensi maanantaina 8.6. Vääksyssä Asikkalan Raikkaan toimesta. Lue huolella kilpailukutsu/ohjeet ja ilmoittaudu sunnuntaihin (7.6) mennessä.

LS-37 on järjestänyt kevään aikana lasten omatoimikisasarjaa, jossa tämän viikon ohjelmassa on maastojuoksukisa Tapanilassa. Käy juoksemassa ennakkoon ilmoitettu sarjaasi vastaava matka Tapanilan merkatulla reitillä ja merkitse tuloksesi kisasivuilla olevaan Excel-taulukkoon.  Seuraavana maanantaina 15.6. kisasarjan kruunaa Hippo-suunnistuskisat. Lue tarkemmin Santaveräjän 15.6. kisan ohjeet ja ilmoittaudu ennakkoon. Hippo-suunnistuskisassa kaikki palkitaan maalissa. Lisäksi kaikki lapset vähintään kahteen kisasarjan osakilpailuun (miel. toinen suunnistuskisa) palkitaan syksyllä LS-37:n lasten Hippo-suunnistuskoulussa.

Lisäksi Kouvolassa järjestetään keskiviikkona 17.6. nuorten rastiviesti (neljä osuutta RR-16). Tästä tulee myöhemmin lisätietoa. Pyritään kokoamaan myös tänne joukkue/joukkueita.