Lasten uusi kilparyhmä “Tsempit” aloittaa ohjatut harjoitukset

20180818 110237

Lasten Hippo-suunnistuskoulun tasoryhmiin on lisätty uusi n. 10-14 -vuotiaiden kilparyhmä “Tsempit”. Ryhmään voivat liittyä kaikki n. 2006-2010 vuonna syntyneet, jotka haluavat kehittyä kilpasuunnistajana. Viikoittaisten harjoitusten (suunnistus- ja fysiikkatreenit) lisäksi ryhmän ohjelmaan kuuluu muutamia päivä-/viikonloppuleirejä. Ryhmä harjoittelee osittain yhdessä nuorten SM-ryhmän kanssa. Tarkoituksena on kasvattaa ryhmän yhteisöllisyyttä ja osallistua seurajoukkueena nuorten suurviesteihin kuten Nuorten Jukolaan.

Vallitsevan poikkeustilan takia lasten Hippo-suunnistuskoulun ohjattua ryhmätoimintaa ei olla voitu aloittaa. LS-37 on järjestänyt lapsille ja perheille soveltuvia omatoimi Hippo-rasteja kevään aikana. Hippo-suunnistuskoulu aloitetaan mahdollisuuksien mukaan elokuussa 2020. Kokoontumisrajoituksia höllennetään kuitenkin kesäkuusta lähtien, mikä mahdollistaa uuden lasten kilparyhmän “Tsempit” ohjattujen harjoitusten aloittamisen 1.6.2020 alkaen. Kokoontumisissa tullaan noudattamaan kuitenkin tarkasti viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia. Myös nuorten SM-valmennusryhmä aloittaa ryhmäharjoitukset toukokuun puolen välin kieppeillä. Nyt on aika siis tutustua ja ilmoittautua Tsemppi-ryhmään. Tsemppien sivut.