Sprinttirastit alkavat myös omatoimirasteina!

Urheilukeskuksesta pääsee viikon päästä myös sprinttailun makuun. Tänä vuonna olemme saaneet joukon nuorten valmennusryhmäläisiä suunnittelemaan radat sprinttirasteille ja ensimmäisenä ratamestarivuorossa on Aapo Granqvist. Rastit ovat ja toivottavasti pysyvätkin paikallaan 23.4-26.4. Karttamaksu on 5€, mutta alle 16-vuotiaat ja perherataa yhdessä kiertävät, valmennusryhmiemme jäsenet sekä muut sovitut tahot suunnistavat edelleen ilmaiseksi. Sprinttiradat sopivat hyvin myös perheille, vasta-alkajille ja liikuntarajoitteisille liikuntamuodoksi!

Iltarastien kausikortti ei sisällä sprinttirasteja.

HUOM! Rastilippu-palveluun on nyt lisätty uusi toiminto, jonka avulla voi heti maksun jälkeen itse ladata kartan palvelusta. Rastilipussa voi tulostaa karttansa vain kertamaksun suorittavat.  

Alle 16-vuotiaat sekä muut edun saajat, kuten perherataa kiertävät, pyytävät kartan erikseen toimistolta. Rastipisteissä on pienikokoiset, laminoidut paperiliput ja ne ovat maastossa koko ajan 23.4-26.4. Jos lippuja viedään, ilmoitattehan asiasta toimistoomme toimisto@ls37.fi tai somekanavissamme!

Toimi seuraavalla tavalla:

  1. Rekisteröidy ja kirjaudu sisään Rastilippu-palveluun, josta löydät kaikki kuntorastit: Rastilippu.fi
  2. Valitse LS-37 Sprinttirastit
  3. Valitse sen viikon tapahtuma, joka on kulloinkin voimassa ja ilmoittaudu. Ratavaihtoehtoja pyritään tarjoamaan vähintään 2kpl: B (lyhyt ja helppo n. 1,5km) ja Rata A (vaikeahko n. 3km).
  4. Maksa 5€:n iltarastimaksu Rastilippu-palvelun kautta tai seuramme tilille IBAN: POP-Trio FI38 5612 1120 3225 62. Käytössä myös Sporttipassi (E-passi), Easybreak ja Smartum e-maksut.
  5. Tulosta kartta suoraan Rastilippu-palvelusta maksettuasi tai lähetä sähköposti ja ratatoiveesi osoitteeseen toimisto@ls37.fi ja saat paluuviestinä radan tulostettavaksi. Huom! työntekijämme on toimistolla vain ma-pe klo 9.00-14.00.
  6. Tulosta kartta ensisijaisesti kotona, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, voit noutaa kartan Tapanilan Hiihtomajalta toimistostamme arkisin klo 13.00-14.00 välillä. Huom! Tapanilan muut toiminnot ovat kiinni ja ovet lukossa, joten ilmoita hausta etukäteen. Koputa ikkunaan, jos toimistotyöntekijä ei kuule sinua ovelta. Kartta voidaan sovittaessa jättää myös ostajan vastuulla oven ulkopuolelle.

Muistakaa sprintin kielletyt kohteet ja ajankohtaiset rajoitukset ja suunnistakaa vain yksin tai perheen kanssa!

Kuva: Kimmo Hirvonen