Viikkoiltarastit Urheilukeskuksesta 13.4-19.4.

image2 cropped2

Urheilukeskuksen iltarasteilla on tällä kertaa kolme kokkia. Tuomas Järvinen, Maria Palo-Järvinen ja Juha Palo ovat tehneet kaksi rataa polkurikkaaseen maastoon. A-rata on 6 km pitkä ja ratamestarit tarjoavat niin pitkiä reitinvalintavälejä kuin lyhyempääkin toteutusta. A-rata sopii hiukan kokemattomillekin suunnistajille, mutta polkujen kanssa kannattaa olla jokaisen tarkkana! D-rata (2,1km) on helppo ja sille kannattaa suunnatta aloittelijoiden, lasten sekä perheiden. Kaikki rastit -kartalle voi jokainen loihtia juuri itselleen sopivan radan tai käydä etsimässä rasteja vaikka moneen otteeseen.

Karttamaksu on 5€, mutta alle 20-vuotiaat, valmennusryhmiemme jäsenet, iltarastien kausikortin lunastaneet, sovitut yhteistyökumppanit sekä muut sovitut tahot suunnistavat edelleen ilmaiseksi.

HUOM! Rastilippu-palveluun on nyt lisätty uusi toiminto, jonka avulla voi heti maksun jälkeen itse ladata kartan palvelusta. Rastilipussa voi tulostaa karttansa vain kertamaksun suorittavat. Kausikortilla maksavat, alle 20-vuotiaat sekä muut edun saajat voivat ilmoittautua toimistoon viikkorastikarttojen postituslistalle. Seuraavan viikon kartat lähetetään aina automaattisesti listalla oleville pyytämättä. Sovitut yritykset pyytävät kartan erikseen toimistolta. 

Rastipisteissä on vielä tälläkin kertaa A4-kokoa olevat laminoidut paperiliput ja ne ovat metsässä koko viikon 13.4-19.4. Jos lippuja viedään, ilmoitattehan asiasta toimistoomme toimisto@ls37.fi tai somekanavissamme!

Toimi seuraavalla tavalla:

  1. Rekisteröidy ja kirjaudu sisään Rastilippu-palveluun, josta löydät kaikki kuntorastit: Rastilippu.fi
  2. Valitse Päijäthämäläiset iltarastit 
  3. Valitse sen viikon tapahtuma, joka on kulloinkin voimassa ja ilmoittaudu. Ratavaihtoehtoja pyritään tarjoamaan vähintään 2kpl: D (lyhyt ja helppo n. 2km) ja Rata A (vaikeahko n. 5-6km), lisäksi voi tilata ns. Kaikki rastit -kartan ja suunnitella itselleen sopivan radan.
  4. Maksa 5€:n iltarastimaksu Rastilippu-palvelun kautta tai seuramme tilille IBAN: POP-Trio FI38 5612 1120 3225 62. Käytössä myös Sporttipassi (E-passi), Easybreak ja Smartum e-maksut.
  5. Tulosta kartta suoraan Rastilippu-palvelusta maksettuasi tai lähetä sähköposti ja ratatoiveesi osoitteeseentoimisto@ls37.fi ja saat paluuviestinä radan tulostettavaksi. Huom! työntekijämme on toimistolla vain ma-pe klo 9.00-14.00.
  6. Tulosta kartta ensisijaisesti kotona, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, voit noutaa kartan Tapanilan Hiihtomajalta toimistostamme arkisin klo 13.00-14.00 välillä. Huom! Tapanilan muut toiminnot ovat kiinni ja ovet lukossa, joten ilmoita hausta etukäteen. Koputa ikkunaan, jos toimistotyöntekijä ei kuule sinua ovelta. Kartta voidaan sovittaessa jättää myös ostajan vastuulla oven ulkopuolelle.

Muistakaa ajankohtaiset rajoitukset ja suunnistakaa vain yksin tai perheen kanssa!