Mörkösuunnistus 24.10 Apulandiassa

mrk

Lapsille ja perheille ilmainen hämäräsuunnistusseikkailu Apulandiasta. Ratkaise Mölli Mörkön yllätys ja valmistaudu lukemalla tarina ja ohjeet alta!
Samassa yhteydessä sprinttirastit harrastajille www.ls37.fi/sprinttiiltarastit. Huom! A-radalle (pisin ja vaikein) on tällä kertaa laitettu lisähaastetta ylimääräisillä kielletyillä kohteilla, olethan tarkkana!

Mölli Mörkön yllätys!

Mölli Mörkö on hyvin pieni mörkö, joka asuu Hennalassa aivan Apulandian kulmilla. Nyt Mölli Mörkö on tehnyt jotain tuhmaa. Yön pimeinä tunteina se kävi salaa syömässä Apulandian herkkuja, koska se oli niin hurjan nälkäinen. Apulanta-bändin kivat pojat olivat kuitenkin ymmärtäväisiä pienen naapurinsa pyytäessä kovasti anteeksi omaa tuhmuuttaan. Mölli Mörköä se helpotti, mutta hän päätti myös korvata pojille aiheuttamansa vahingon oikein kunnolla.
Mölli päättikin piilottaa Hennalan vanhalle kasarmialueelle bändin pojille oikein mahtavan yllätyksen. Bändi oli yllätyksestä riemuissaan, mutta heillä oli edessään yksi pulma. Kukaan heistä ei ole niin hyvä suunnistaja, että he pärjäisivät ilman apua. Voisitko Sinä auttaa Apulannan bändiläisiä löytämään Mölli Mörön piilottaman yllätyslahjan Hennalasta?

Näin toimit:
Ota mukaan taskulamppu tai otsalamppu (lainavalojakin löytyy). Etsi kaikki rastit numerojärjestyksessä. Löydät jokaiselta rastilta kirjaimen, pistä se mieleesi tai kirjoita vaikka kännykkään/kartan reunaan. Maalissa löytämäsi kirjaimet muodostavat sanan eli yllätyksen, jonka Mölli Mörkö järjesti pojille.
Radan kierrettyäsi saat kivan mörköyllätyksen!

Lähdöt klo: 18.00-19.30, maali sulkeutuu 20.00. Apulandian kahvio palvelee klo 17.00-20.30!