Sprintti-iltarastit

SPRINTTI-ILTARASTIT 2019

 

Sprinttirastit ovat kaikille avoin 10 tapahtuman sprinttisuunnistussarja ja toimii iltarastien tapaan. Huom! P-H Iltarastien kausikortti ei sisällä näitä tapahtumia. Lähdöt ovat keväällä ja kesällä klo 18.00-19.00 ja maali sulkeutuu klo: 20.00. Syyskuusta eteenpäin lähdöt ovat vahtelevasti kello 17.00-18.00 tai 18.00-19.00 välillä.
Ratoja on aina kolme: A: 3-3,5km, B: 2-2,5km klo: 17.00-18.00ja C: 1-1,5km. Helpoin rata soveltuu hyvin lapsille, perheille ja vasta-alkajille, B-rata sopii kuntoilijoille ja nuorille ja A-rata haastetta hakeville suunnistajille. Radat kulkevat asutuksen lähellä ja liikenteen seassa, joten osallistujilta toivotaan varovaisuutta. Myös sprintin kiellettyihin kohteisiin on syytä tutustua etukäteen.

Kertamaksu on 6€, emit-vuokra 2€. Tapahtumat ovat kaikille alle 16-vuotialle ja perherataa kiertäville ilmaisia. Maksutavat ovat Rastilippu-palvelu, käteinen ja liikuntasetelit. Korttimaksua emme ota vastaan. Erillistä pysäköinninohjausta ei tapahtumassa ole, vaan jokaisen tapahtuman lähimmät pysäköintipaikat ohjeistetaan erikseen. Toivomme myös, että mahdollisimman moni tulee rasteille julkisilla, pyörällä tai kävellen!

 

HINNAT
Ilmoittautumisvaiheessa saat kartan ja maksat karttamaksun:

  • Kertamaksu 6 €
  • Emit-kortin vuokra 2 €
  • Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi seurasta riippumatta

Voit myös ilmoittautua etukäteen ja maksaa karttamaksun Rastilippu – palvelussa osoitteessa https://www.rastilippu.fi/

Kartassa on valmis ratapainatus tai rastit, joista valitset ratasi.
Lähtö tapahtuu toimitsijan ohjeiden mukaisesti. Ilmoittaudu toimitsijalle suunnistuksen jälkeen myös silloin, kun  olet suunnistanut ilman aikaa, jotta sinua ei turhaan odoteta.

VASTUU
Koska tapahtuma on harrastusluonteinen, vastuu on osanottajalla itsellään.
 

TERVETULOA TUTUSTUMAAN SPRINTTISUUNNISTUKSEEN!

 

 SprinttijulisteLopullinen