Lasten Aluekupin 3. osakilpailu suunnistettiin Heinsuolla

20190821 181507

Päijät-Hämeen lasten matalan kynnyksen Aluekuppi jatkui keskiviikkona Hollolan Urheilijoiden isännöimänä Heinsuolla. LS:n nuoria suunnistajanalkuja oli ilahduttavasti mukana ja menestystäkin tuli. Voittoon omissa sarjoissa ylsivät Elmo Kiiskinen (H8RR), Eevert Nurmela, kuvassa (H10RR), Helmiina Nurmela (D12TR) ja Jenni Leppänen (D14). Kolmoisvoiton sinipunaleiriin toivat 8-vuotiaat pojat (Elmo, Väinö ja Eeti) sekä 10-vuotiaat pojat (Eevert, Rasmus ja Jesse). Eikka Kiljunen ja Nilla Keskinarkaus kiilasivat 9RR-sarjassa kakkoseksi ja kolmokseksi, Siiri Siikanen 8RR-sarjassa kakkoseksi ja Maija Koivuniemi 10RR-sarjan kolmanneksi.

Tulokset

Lasten kisailut jatkuvat oman seuran mestaruuskilpailuilla ensi maanantaina Ahtialan Hiekkanummessa.