Lisää valmennusvoimaa – Harri Koski valmennuspäälliköksi

2019 harri k

 

Viime syksynä tuli intohimoiselle urheiluihmiselle ja ammattivalmentajalle aika etsiä jotain uutta ja kiinnostavaa jo tehdyn työn jatkeeksi. Elämäntilanne mahdollistaa hyvin vapaa-ajan käytön tämän tyyppisiin tehtäviin.

– Lahden Suunnistajien vireä ja reipashenkinen toiminta on noussut hyvin esiin parin viime vuoden aikana. Olen aistinut vahvan halun kehittää seuran huippu-urheiluun tähtäävää valmennusjärjestelmää ja siksi oli helppo vastata myöntävästi, kun hommaan kysyttiin.

Lahden Suunnistajien tavoite on kehittää seuran toimintaa yhä ammattimaisempaan suuntaan ja vastata näin uusiutuneen huippuryhmän toiveisiin. Valmennuspäällikön tehtäviin kuuluu muun muassa viestijoukkueiden valinta, leirien organisointi sekä joukkueen valmennuksen kehittäminen.

– Olen aikaisemmassa toiminnassani korostanut, että toimintaa ohjaa yhdessä asetetut tavoitteet. Haluan omalta osaltani olla rakentamassa LS-37:lle urheilijoiden ja valmentajien toimintaa tavoitteiden suuntaan yhteistyössä seuran osaavien jäsenten ja yhteistyötahojen kanssa.

Lahden Suunnistajien tavoite on seuraavien vuosien aikana nousta sekä aikuisten että nuorten tärkeimmissä viestikilpailuissa kolmen parhaan suunnistusseuran joukkoon. Valmennuksen kehittäminen on yksi askel kohti terävintä huippua.