Viestiliiga jatkui lauantaina Anttolassa ja sunnuntaina LS:n värit vahvasti edustettuna Hollolassa

Viikonlopun kisat aloitettiin jo perjantai-iltana Tampereella Grano-gamesin sprintillä. Tampereen sprintistä oli tuloksena kaksi sarjavoittoa, kun Claudia Kantola otti voiton D20-sarjassa ja Juha Matilainen voiton H35-sarjassa.

Lauantaina käytiin kolmas Viestiliigan osakilpailu Anttolassa, jossa maasto ja radat haastoivat suunnistajia. Lahden Suunnistajat oli jälleen liikkeellä vahvoilla joukkueilla. Miehissä ykkösjoukkue jatkoi hyvää tasaista sarjaa (KYV 6. ja FS 10.) olemalla viestin 6. joukkueella Aki, Allu ja Petteri. Kakkosjoukkue täydensi seuran vahvaa suoritusta juoksemalla kymppisakkiin ollen 9. joukkueella Tatu, Tuomo ja Pauli. Myös naisten joukkue jatkoi hyviä suorituksia, ja joukkue Lotta, Ansku ja Saara oli 6.

Samaan aikaan Anttolassa käytiin muissa sarjoissa keskimatkan kilpailu ja siitä LS:lle tuli yksi kärkipaikka D55 sarjassa Anna-Lea Rantalaisen toimesta.

Sunnuntaina Anttolassa jatkettiin pitkällä matkalla, ja Anna-Lea jatkoi siitä mihin lauantaina jäi ottaen voiton sunnuntain kilpailussa ja näin ollen myös yhteistuloksissa. H21 sarjassa Pauli oli kolmas Lakasten veljesten jälkeen.

Hollolarasteille LS:n värejä nähtiin yhteensä 72 suunnistajan voimin. Sarjavoitot tuli H21 sarjassa Juha Sorvistolle, H16 sarjassa Henri Arvolalle, H12 sarjassa Timo Koivuniemelle, H10RR sarjassa Eevert Nurmelalle, H8RR sarjassa Elmo Kiiskiselle, D35 sarjassa Mari Koivuselle, D40 sarjassa Anu Tahvanaiselle, D55 sarjassa Päivi Einoselle, D16 sarjassa Erika Riutolle sekä D12TR sarjassa Helmiina Nurmelalle. Voittojen lisäksi 15 sinipunavalkoista suunnisti kolmen parhaan joukkoon omassa sarjassaan.

Kaikki viikonlopun tulokset

Grano-games

Karkki-rastit

Medilaser-viesti

Medilaser-rastit lauantai

Medilaser-rastit sunnuntai

Hollolarastit