Hei me sprintataan!

Hirviperhe

Lahden Suunnistajat haluaa, että ”Koko kaupunki sprinttaa”! Aloitamme itsenäisten kaupunkirastien pyörittämisen 16.5 Urheilukeskuksesta opetusministeriön myöntämän seuratuen avulla. Sprintti vaatii nopeita päätöksiä, vikkeliä käännöksiä ja hyvää hahmotuskykyä ja sopii kaiken ikäisille ja tasoisille suunnistajille ja suunnistuksesta kiinnostuneille liikkujille.

Sprinttirastit ovat kaikille avoimia treenejä ja pyörivät iltarastien tapaan pitkin vuotta. Huom! Iltarastien kausikortti ei sisällä näitä tapahtumia. Lähdöt ovat keväällä ja kesällä klo 18.00-19.00 ja maali sulkeutuu klo: 20.00. Syyskuusta eteenpäin lähdöt ovat klo: 17.00-18.00 ja maali sulkeutuu klo: 19.00.

Ratoja on aina kolme: A: 4-5km B: 2-3km ja C: 1-1,5km. Helpoin rata soveltuu hyvin lapsille, perheille ja vasta-alkajille, B-rata sopii kuntoilijoille ja nuorille ja A-rata haastetta hakeville kilpasuunnistajille.

Kertamaksu on 6€, tapahtumat ovat kaikille alle 16-vuotialle ja perherataa kiertäville ilmaisia. Maksutavat ovat Rastilippu-palvelu, käteinen ja liikuntasetelit. Korttimaksua emme ota vastaan. Erillistä pysäköinninohjausta ei tapahtumassa ole, vaan jokaisen tapahtuman lähimmät pysäköintipaikat ohjeistetaan erikseen. Toivomme myös, että mahdollisimman moni tulee rasteille julkisilla, pyörällä tai kävellen!

Lisätiedot tapahtumista: www.rastilippu.fi, www.ls37.fi/sprinttiiltarastit