Sm-sprinttiviesti 2019 valintaohjeet

 

H/D18 ja 21 -sarjoissa joukkueen muodostaa edelleen 2 naista + 2 miestä. Päijät-Häme saa asettaa molempiin sarjoihin 2 joukkuetta. H/D40 ja 55 -sarjoissa on tänä vuonna 1 nainen + 2 miestä. Päijät-Häme saa asettaa 4 joukkuetta näihin sarjoihin. Lisäksi H/D40:ssä ensimmäistä ekstrapaikkaa kärkkyy P-H 5. Tarkoittaa, että viides joukkue voidaan asettaa, jos jokin alue ei saa peruspaikkojaan käytettyä (mikä on todennäköistä).

Tänä vuonna toimitaan Päijät-Hämeen joukkuevalintojen osalta seuraavasti: H/D21-sarjassa LS-37 saa asettaa molemmat joukkueet omissa nimissään. Perusteena se, että sprinttirankin perusteella koko alueen kärki on LS:stä.
Muissa sarjoissa joukkueet muodostetaan halukkuutensa ilmoittaneista alueen suunnistajista. Valintaperusteena on sprinttiranki 2018 sekä valitsijoiden (Seppo Järvinen, Tommi Maasilta, tarvittaessa muu alueen hallitus) näkemys.
LS-37:n urheilijoiden tulee ilmoittaa halukkuutensa kisajoukkueeseen perjantaihin 26.4. mennessä Jokisen Heikille tai ilmoittaa viestihalukkuutensa IRMAan.
Alustavat aluejoukkueet pyritään julkaisemaan vappuna. LS-37 ilmoittaa omat joukkueet tämän jälkeen.

Alue maksaa ilmoittautumisvaiheessa aluejoukkueiden osanottomaksut, jotka laskutetaan jälkikäteen seuroilta ilmoittautuneiden määrän mukaan. Kisassa käytetään EmiTag-leimausta ja kilpailijat maksavat omat vuokra-taginsa, jollei heillä ole omaa (tai kaverin) tagia.

Lisätietoja: Seppo Järvinen, seppo.jarvinen@asikkalanraikas.net