Pääsiäisen rasteilla menestystä sinipunavalkoisille

Perjantain Saaristorasteilla LS-37 oli pienellä joukkueella liikenteessä, kun samaan aikaan totuteltiin Varsinais-Suomen kalliomaastoihin kevätleirillä Ankkurikellarilla. Perjantain kilpailussa viiden joukkoon itsensä suunnistivat Vesa Forsblom (H45 / 1.) sekä Juha Matilainen (H35 / 5.)

Suomen suunnistuskevään isoin kilpailu Finnspring järjestettiin tänä vuonna Sauvossa. Lauantain henkilökohtaisessa kisassa parasta kyytiä seuralaisistamme pitivät Heikki Jokinen (H50AL / 1.), Kaapo Lehtonen (H14 / 2.), Timo Ahvenainen (H40A / 4.), Virpi Remahl (D50A /5.) sekä Maiju Lehtonen (D16E / 7.). Myös muut selvisivät lauantain pitkältä matkalta kunnialla maaliin.

Sunnutaina käytiin Viestiliigan 2. osakilpailu, ja myös muille sarjoille tarjottiin mahdollisuus vertailla seurojen voimasuhteita viesteissä. Viestiliigassa miesten 1. joukkue (Aki, Pauli ja Aleksi) oli kymmenes tiukassa kilpailussa. Naiset (Ansku, Tytti ja Lotta) pistivät sijalla paremmaksi ollen 9. Muissa sarjoissa parasta kyytiä pidettiin H120-sarjassa, jossa Ari, Tomi ja Timo sijoittuivat kolmanneksi. HD14 sarjassa Eetu, Jenni ja Kaapo olivat neljänsiä ja H150-sarjassa Juha, Ari ja Heikki olivat viidensiä. Myös muut joukkueet saivat kauden viesteihin hyvän startin.

 

Saaristorastien tulokset

Finnspring lauantain tulokset

Finnspring sunnuntain tulokset