Hyvää meininkiä Kevätyön Viestissä ja Ankkurirasteilla

Kausi 2019 on nyt polkaistu kunnolla käyntiin ja sinipunavalkoiset aloittivat sen erittäin mallikkaasti.

Perjantaina juostuun Kevätyön Viestiin osallistuimme neljän joukkueen voimin. Naisten joukkue taisteli pitkään palkintosijoista, mutta joutui lopussa hieman taipumaan (loppusijoitus 11.). Miesten ykkösjoukkueen suoritus oli nousujohteinen ja se riitti hienosti kuudenteen sijaan.

Sunnuntaina Ankkurirasteilla sinipunavalkoisista kymmenen joukkoon ylsivät Juha Sorvisto (H21E / 8.), Jani Hämäläinen (H40 / 7.), Kaapo Lehtonen (H14 / 4.) ja Eetu Granqvist (H14 / 5.). Muutkin suoriutuivat mallikkaasti ja näin ollen myös ensi viikonlopun Finnspring-näyttökilpailusta voidaan odottaa hyviä suorituksia.

Kevätyön Viestin tulokset naiset

Kevätyön Viestin tulokset miehet

Ankkurirastien LS-37 –tulokset 

Karhurastien tulokset. [Edit 17.4] Forsblomin Vesku kävi pokkaamassa H45 sarjan voiton.