Tammikalenteri – 4. luukku

petteri h

Kaikille seitsemälle henkilölle esitetään samat 10 kysymystä

 1. Kuka olet, mistä tulet ja mitä teet?
 2. Taustat LS:ään siirtymisen takana?
 3. Kuinka hyvin tunnet seuran tai sen jäseniä?
 4. Parhaat saavutuksesi kautta aikojen ja viime aikoina? Tulevan kauden tavoitteet?
 5. Vahvuutesi suunnistajana?
 6. Oletko erikoistunut johonkin tiettyyn suunnistuksen “alalajiin” (sprintti/metsä/hisu/yö/…)
 7. Lempimaasto?
 8. Entiset seurat?
 9. Miten vapaa-aikasi kuluu parhaiten?
 10. Vapaa sana.

Vastaukset:

 1. Petteri Huikko (28v), Hutteriksi kutsuvat ja niinhän minä kutsun itsekin 😉
  Olen kotoisin Toivakasta. Tällä hetkellä opiskelen Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa Vierumäen yksikössä liikunnanohjaajaksi, tai kuten itse usein sanon niin “liikunnanmoniammattilaiseksi”.
 2. Tärkein tekijä vaihtoon oli se, että osoitteemme avopuolison kanssa muuttui viime syksynä Jyväskylästä Lahteen. Itselleni yhteisöllisyys on aina ollut SE isoin asia ja haluan edustaa seuraa, jonka kanssa olen päivittäin tekemisissä.
  Pyrin aina olemaan myös esimerkkinä tai…no ainakin sparraamaan nuorempia urheilijoita harjoituksissa, joten näin tärkeäksi asiaksi sen, että minulla on myös puna-sini-valkoinenasustus treeneissä.
 3. “Moottoriturpana” tutustun aika nopeasti ihmisiin, joten vuosien varrella olen löytänyt LS:n porukasta kavereita. Kokeneempaa porukkaa tunnen entuudestaan paremmin, mutta nuoriso-osastossa on paljon uusia kasvoja.
  Mutta ei hätää, opin nimet todella nopeasti!
 4. No salibandyn B-juniorien suomenmestaruus vuonna 2008 😉
  Suunnistuksen puolelta nostaisin SM-viesti hopea+4.sija (2013, 2014), Tiomila 5.sija (2014), sekä SM-yö 9.sija (2015).
  Kainuun Rastiviikko oli viime kaudella hyvä plus (5.sija), joten se on tänäkin vuonna isoilla kirjaimilla merkattu kalenteriin.
  Suomen rankilista kertoo usein oman tason melko hyvin, joten nostetaan se sijoitus sinne Top 15, silloin varmaan SM-kisoissakin roikkuu jonkinlainen metalli joskus kaulassa…no mene ja tiedä.
 5. Minun täytyy varmaankin ottaa Valtterin kanssa kilpailu kumpi on nopeampi. Salibandy siis tässä taustalla.
  Nostaisin kuitenkin ehkä vieläkin isompaan rooliin “suunnistusjuoksun”. Juoksen 5000m maastossa yhtä nopeasti/hitaasti kuin radalla 😉
  Taidollisesti suunnassakulku on ehdottomasti vahvuuteni.
 6. Kyllä se metsän puolelle menee, jos joku ei jo arvannut! Yösuunnistukseen panostin ja “erikoistuin” ennen hieman enemmän, mutta tällä hetkellä pyrin menemään niin, että kaikki kulkee.
 7. Mietin hetken Toivakan maastoja, mutta pitkän pohdinna jälkeen päädyin kuitenkin Taivalkosken Mustavaaraan, jossa muuten järjestetään SM-keskimatka ensi kesänä.
  Namkis ja maiskis!
 8. Olen Itä-Päijänteen Rastin (IPR) kasvatti. Vaajakosken Terään siirryin syksyllä 2007. Terään siirtyminen toi lisää ammattimaisuutta ja ennen kaikkea oppia huippumiehiltä! Kuljeta, kustanna ja kannusta päti molemmissa seuroissa 😉
  Esikuvia, idoleita, ystäviä, muistoja, tarinoita, sekä huikeat leiri- ja kisareissut! Ne eivät lähde mielestäni pois, vaikka seura vaihtuukin!
  Kiitos vielä!
 9. Käyn kesällä paljon kalassa. Siellä tämäkin mies ihmeellisesti rauhoittuu. Lautapelit kuuluvat myös vapaa-ajan viettoomme. Usein “kulutan” aikaani myös leikittämällä kahta hulivili Cornish Rex-kissaamme.
 10. Olen nauttinut joka hetkestä LS:n harjoituksissa. Yhteisöllisyys ja aktiivisuus näkyy upealla tavalla! Jatketaan samaa rataa ja tehdään YHDESSÄ LS:sta entistäkin hienompi seura!