Sprinttiharjoitus lauantaina 19.1 klo 10

Lahden Suunnistajien ja Vaajakosken Terän yhteinen sprinttisuunnistusharjoitus lauantaina 19.01. klo 10   Karsinta/ aika-ajo 2,9km Finaali/ takaa-ajo 3,9km.  Kokoontuminen: Möysän koulu, Hiljankuja 6, 15150 Lahti Rasteilla kreppinauhat. Oma karttamuovi mukaan! Ratamestari: Stefano Raus Kokoontuminen Möysän koululle klo 10.00.  Karsinnan ensimmäinen startti noin klo 10.20.  Möysän koululta matkaa karsinnan lähtöön noin 1 km ja karsinnan jälkeen samaa reittiä takaisin.  Finaalin/ takaa-ajon lähtö Möysän koulun läheisyydessä.  Finaalin ensimmäinen lähtö, heti kun lähtölistat on saatu valmiiksi 😉   Ilmoittaudu ennakkoon Petterille (petteri.huikko@gmail.com, 0504956661), mikäli olet tulossa treeniin, jotta varmistat karttojen riittävyyden.  Mikäli et halua juosta kuin vain toisen radan niin sekin mahdollista, tulethan paikalla kuitenkin klo 10. Tervetuloa!   Ystävällisin terkuin Hutteri