Minna Kauppi seuran toiminnanjohtajaksi

Lahden Suunnistajat ylpeänä tiedottaa, että Minna Kauppi aloittaa seuramme osa-aikaisena toiminnanjohtajana. Jukolan Viestin ponnistelujen jälkeen seura ei suinkaan jäänyt laakereille lepäämään, vaan käynnisti nopeasti seuran strategian päivityksen. Strategian päivityksessä luodaan suunnitelmat seuramme kehittämiselle tulevien vuosien aikana. Ensimmäinen näkyvä osa tässä projektissa on Minna Kaupin valinta toiminnanjohtajaksi.

Minnan tehtäviin kuuluvat esimerkiksi lasten suunnistusharrastuksen edistäminen, valmennuksen kehittäminen, seuran markkinointi ja yritysyhteistyön kehittäminen, sekä tapahtumien järjestäminen yhteistyössä muun organisaation kanssa. Minna aloitti tehtävässään 1.10.2018.

Minnan kommentit tehtävän alkaessa: ”Lähden innoissani kehittämään seuramme toimintaa. Lahden Suunnistajissa on jo pitkään tehty upeaa työtä ja on minulle sydämen asia parantaa sitä edelleen. Urheiluseuratyössä keskeisintä on urheilullinen menestys ja kaikenikäisten liikkuttaminen. Näitä ydinasioita silmällä pitäen pyrin innostamaan nykyisiä ja mahdollisimman monia tulevia suunnistajia osallistumaan, nauttimaan ja tekemään yhdessä lajimme parissa.”